slovenščina

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe.

 

Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami za tiskana vezja, visokohitrostnimi kabli in priključki, aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, RF rešitvami, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

Wi-Fi moduli za internet stvari (IoT)

Internet stvari ali krajše IoT je sistem medsebojno povezanih računalniških naprav, mehanskih in digitalnih strojev, predmetov, živali ali ljudi, ki imajo edinstvene identifikatorje (UID) in ki lahko prenašajo podatke po omrežju brez vzajemnega delovanja človeka in računalnika. Organizacije v različnih panogah vse pogosteje uporabljajo internet stvari, da bi učinkoviteje delovale, bolje razumele stranke in zagotovile boljše storitve za stranke, izboljšale proces sprejemanja odločitev in povečale vrednost poslovanja.

Naš dobavitelj podjetje Espressif ponuja odobrene module Wi-Fi, ki omogočajo hitrejši razvoj in razpoložljivost na trgu, saj so skladni z industrijskimi standardi in izpolnjujejo glavne svetovne regulativne in industrijske zahteve za certificiranje.

Brezžični moduli

 

Naši moduli Wi-Fi so zasnovani posebej za naprave z visokim obratovalnim ciklom, ki morajo več let delovati z malo ali brez vzdrževanja.

 

  • ​Moduli, usklajeni z brezžično povezavo IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

  • Enopasovno ali dvopasovno brezžično omrežje s kombiniranimi moduli BT/BLE

  • Vdelan procesor za aplikacije stranke in celovita orodja za razvoj aplikacije

  • Napredna varnost

  • Enostavno zagotavljanje množične širitve

  • Delovna temperatura za obratovanje v industriji in okoljska toleranca

Obrazci:

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.