Močnostna_elektronika_ozadje.jpg

Visoko kakovostni izdelki s področja močnostne elektronike

Produktna področja

Energetske verige_nova.jpg

Nudimo plastične (najlonske) in kovinske kabelske verige različnih serij ter oblik za različne aplikacije in mehanske zahtevnosti. Poleg verig nudimo tudi vso dodatno opremo in tehnično podporo.

06232011_002_lowres.jpg

Nudimo prenosne in namizne tiskalnike ter oznake, ki pomagajo pri ustreznem označevanju izdelkov, komponent, materiala, opreme, električnih omaric, kablov in drugega.

Safety.jpg

Naš nabor varnostnih znakov zajema oznake za: biološko nevarnost in nevarne snovi, električno varnost, prvo pomoč, lockout tagout, za stroje in opremo, za osebno varnost in mnogo več.

DC/DC pretvorniki

Nudimo DC/DC pretvornike od 0,25 W do 1300 W. Izbirate lahko med široko paleto pretvornikov (za regulirano ali neregulirano napetost, za standardno napetost, z visoko izolacijo...).

PCB releji2.jpg

Izbirate lahko med različnimi elektromagnetnimi releji. Na voljo so releji za splošno uporabo, za uporabo v avtomobilski industriji in releji za signalne aplikacije.

6_2_Konektorji za tiskana vezja.jpg

Nudimo širok in specializiran produktni portfelj, ki vključuje sponke in konektorje za tiskana vezja za industrijske namene s poudarkom na obdelavi signalov in podatkov ter močnostni elektroniki.

Izpostavljeno

Izpostavljeno_Wraptor.jpg

AVTOMATIZACIJA NA PODROČJU OZNAČEVANJA VODNIKOV

Avtomatizirano tiskanje in apliciranje oznak na vodnike za večjo učinkovitost in časovni prihranek.

Avtomatizirano označevanje kot del avtomatiziranih delovnih procesov prispeva k tekočem delovanju organizacije. Proizvajalec Brady ponuja družino tiskalnikov in aplikatorjev za avtomatizirano označevanje, ki omogočajo, da je delo opravljeno bolj učinkovito ter brez napak.

Zakaj Nexum?

Največja vrednost za vaš denar

Osredotočenost na aplikacije kupcev

Odlična lokalna podpora za dobavitelje

Dolgoročno partnerstvo in zanesljivost