slovenščina
prva stran_1_[SI]_2
prva stran_CABLE MANAGEMENT
prva stran_LOCKOUT TAGOUT
Power electronics_brez znamke relejev
 
INŠTALACIJE IN POVEZOVANJA

Učinkovite varnostne rešitve rešujejo življenja in prihranijo čas ter stroške, saj zmanjšujejo število nesreč na delovnem mestu, zastoje v proizvodnji ter povečujejo učinkovitost pri pregledih in vzdrževalnih delih.

Nudimo izdelke za industrijsko označevanje, varnostno označevanje in različne prilagojene rešitve (LOCKOUT TAGOUT idr.) za OEM proizvajalce industrijskih in procesnih strojev.

PREBERITE VEČ

Komponente in sistemi za upravljanje kablov tako podpirajo kot držijo vodnike med namestitvijo in precej olajšajo naknadna vzdrževalna dela ali spremembe v kabelskem sistemu. To je predvsem pomembno v težkih pogojih v industriji.

 

Nudimo tako standardne kot prilagojene rešitve za inštalacije v procesni industriji in drugje: gibljive zaščitne cevi, toge aluminijaste zaščitne cevi, kovinske in plastične uvodnice ter pribor, kabelske verige, industrijski kabelski koluti, gibljivi kabli, orodje in drugo.

 
PREBERITE VEČ
ENERGIJA IN ELEKTRONIKA

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Močnostne naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za različne potrebe.

 
PREBERITE VEČ

Tiskana vezja (PCB) so ena najpomembnejših rešitev na področju elektronike. Preden so se pojavila tiskana vezja, se je za električne tokokroge uporabljala množica žic. Če si poskusite predstavljati svet elektronike brez tiskanih vezij, boste razumeli vlogo, ki jo imajo v sodobnem svetu.

 

Nudimo pestro izbiro sestavnih delov za tiskana vezja, kot so sponke in konektorji za prenos moči in signalov, podatkovni konektorji, visokohitrostni kabli in priključki ter moduli za brezžično povezavo. Prav tako boste našli različne dodatke za označevanje in zaščito tiskanih vezij, ESD ročno orodje itd.

PREBERITE VEČ

Zakaj Nexum?

Največja vrednost
za vaš denar

Kakovostne komponente in rešitve za pošteno ceno.

Osredotočenost na aplikacije kupcev

Prilagajanje potrebam kupcev s fleksibilnim poslovnim modelom.

Lokalna podpora
za dobavitelje

Odlična lokalna podpora na več področjih: prodaja, marketing, logistika, skrb za kupce, inženiring.

Dolgoročna
zanesljivost

Dolgotrajno partnerstvo za ciljne industrijske segmente.

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.