PODROČJA IZDELKOV IN REŠITEV

Učinkovite varnostne rešitve rešujejo življenja in prihranijo čas ter stroške, saj zmanjšujejo število nesreč na delovnem mestu, zastoje v proizvodnji ter povečujejo učinkovitost pri pregledih in vzdrževalnih delih.

Nudimo izdelke za industrijsko označevanje, varnostno označevanje in različne prilagojene rešitve (LOCKOUT TAGOUT idr.) za OEM proizvajalce industrijskih in procesnih strojev.

PREBERITE VEČ

Komponente in sistemi za upravljanje kablov tako podpirajo kot držijo vodnike med namestitvijo in precej olajšajo naknadna vzdrževalna dela ali spremembe v kabelskem sistemu. To je predvsem pomembno v težkih pogojih v industriji.

 

Nudimo tako standardne kot prilagojene rešitve za inštalacije v procesni industriji in drugje: gibljive zaščitne cevi, toge aluminijaste zaščitne cevi, kovinske in plastične uvodnice ter pribor, kabelske verige, industrijski kabelski koluti, gibljivi kabli, orodje in drugo.

 
PREBERITE VEČ

Izdelke močnostne elektronike se uporablja za učinkovito in prilagodljivo pretvarjanje ter vzdrževanje električne energije. Močnostna elektronika predstavlja rastoči trg, saj bodo električna omrežja v prihodnosti morala vključevati komponente močnostne elektronike, da bodo zagotovile neprestano oskrbo z električno energijo.

 

Nudimo standardne napajalnike, DC/DC in AC/DC močnostne module, elektromehanske komponente, elektronske komponente in prilagojene rešitve za OEM proizvajalce električnih naprav.

PREBERITE VEČ

Zakaj Nexum?

Največja vrednost
za vaš denar

Kakovostne komponente in rešitve za pošteno ceno.

Osredotočenost na aplikacije kupcev

Prilagajanje potrebam kupcev s fleksibilnim poslovnim modelom.

Lokalna podpora
za dobavitelje

Odlična lokalna podpora na več področjih: prodaja, marketing, logistika, skrb za kupce, inženiring.

Dolgoročna
zanesljivost

Dolgotrajno partnerstvo za ciljne industrijske segmente.

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.