slovenščina

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

Elektromehanski releji za tiskana vezja

Elektromehanski releji so najpogostejša oblika relejev za mehansko vklapljanje in izklapljanje tokokrogov za splošne namene. Proizvodni procesi, ki se uporabljajo pri izdelavi teh relejev, zagotavljajo stroškovno učinkovito rešitev za primere pogostega vklapljanja in izklapljanja tokokrogov.

 

Nudimo kakovostne elektromehanske releje, ki so namenjeni predvsem uporabi v serijski proizvodnji elektronskih sklopov za naslednja področja: bela tehnika, industrija, avtomobilska industrija, e-mobilnost ali pametne hiše. Že v prvi fazi načrtovanja vezja vam skupaj z vami pripravimo predlog rešitve, priskrbimo vzorce in potrebno tehnično dokumentacijo ter omogočamo dobavo iz našega skladišča za nemoteni proces proizvodnje.

Katalogi in brošure:

 

NF Forward General Purpose Relays [EN]

Releji za splošno uporabo

 

Podjetje NF Forward s sedežem v Nemčiji se je specializiralo za proizvodnjo relejev visoke kakovosti, ki izpolnjujejo zahteve za najrazličnejše uporabe. Releji podjetja NF se uporabljajo v gospodinjskih aparatih in avtomobilski industriji ter pri številni drugi električni in elektronski opremi.

 

​Izbirate lahko med različnimi modeli relejev za splošno uporabo. Vsi releji so usklajeni z Direktivo ROHS 2011/65/EU o omejevanju uporabe nevarnih snovi v električni in elektronski opremi.

 

Lastnosti:

  • od 5 A do 30 A,

  • temperaturna območja tudi do +105 °C,

  • kontaktni element iz srebrne zlitine ali brez kadmija,

  • ROHS direktiva 2011/65/EU o omejevanju uporabe nevarnih snovi v električni in elektronski opremi.

Releji za avtomobilsko industrijo

 

Podjetje NF Forward s sedežem v Nemčiji se je specializiralo za proizvodnjo relejev visoke kakovosti, ki izpolnjujejo zahteve za najrazličnejše uporabe. Releji podjetja NF se uporabljajo v gospodinjskih aparatih in v avtomobilski industriji kot tudi pri drugi električni in elektronski opremi.

 

​Izbirate lahko med različnimi modeli relejev za uporabo v avtomobilski industriji.

Katalogi in brošure:

 

 

NF Forward Automotive Relays [EN]

Katalogi in brošure:

 

 

NF Forward Signal Relays [EN]

Signalni releji

Podjetje NF Forward s sedežem v Nemčiji se je specializiralo za proizvodnjo relejev visoke kakovosti, ki izpolnjujejo zahteve za najrazličnejše uporabe. Releji podjetja NF se uporabljajo v gospodinjskih aparatih in v avtomobilski industriji kot tudi pri drugi električni in elektronski opremi.

 

Izbirate lahko med različnimi modeli signalnih relejev. Vsi releji so usklajeni z Direktivo 2011/65/EU o omejevanju uporabe nevarnih snovi v električni in elektronski opremi.

 

Lastnosti:

  • miniaturni,

  • posebej oblikovani za alarme in varnostne sisteme, pisarniško opremo in medicinske naprave,

  • UL/cUL odobreno,

  • ROHS direktiva 2011/65/EU o omejevanju uporabe nevarnih snovi v električni in elektronski opremi

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.