slovenščina

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

Filtri za elektromagnetne motnje

Z naglim porastom naprav, ki uporabljajo digitalne tehnike, postajajo problemi elektromagnetnih motenj vse resnejši. Filtri za odpravljanje elektromagnetnih motenj, imenovani tudi EMI filtri, so tisto, kar potrebujete za zmanjšanje motenj, ki jih povzroča naprava oz. druge naprave v bližini.

 

Naša partnerja za filtre za odpravljanje elektromagnetnih motenj sta vodilna dobavitelja XP Power in Delta Electronics. Nudimo filtre za odpravljanje elektromagnetnih motenj z različnim napetostnim območjem, za enofazni izmenični tok napetosti 115/250 V, trifazni izmenični tok napetosti 520 V in vse do 600 A nazivnega toka. Na voljo so tudi različne vrste priključkov. Naši filtri za odpravo elektromagnetnih motenj predstavljajo učinkovito rešitev težav, skrajšajo čas projektnega cikla in predstavljajo zanesljivo rešitev za elektromagnetno združljivost.

EMI filtri za montažo na ogrodje

EMI filtri za direktno montažo

EMI filtri za medicinsko opremo

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.