slovenščina

INDUSTRIJSKO & VARNOSTNO OZNAČEVANJE

Učinkovite varnostne rešitve rešujejo življenja in prihranijo čas ter stroške, saj zmanjšujejo število nesreč na delovnem mestu, zastoje v proizvodnji ter povečujejo učinkovitost pri pregledih in vzdrževalnih delih.

 

Naš glavni partner na področju industrijskega in varnostnega označevanja je Brady Corporation, številka 1 med svetovnimi proizvajalci nalepk, tiskalnikov, programske opreme, drugih izdelkov za označevanje ter lockout tagout rešitev. Brady pomaga pri ustvarjanju in vzdrževanju bolj varnega delovnega okolja ter pomaga pri doseganju varnostnih in drugih normativov. Njihovi visoko kakovostni materiali jasno označujejo izdelke, komponente in druga sredstva, celo v najbolj ekstremnih okoljskih pogojih.

INDUSTRIJSKO OZNAČEVANJE

 

Tiskalniki za označevanje in oznake pomagajo pri ustreznem označevanju izdelkov, komponent, materiala, opreme, električnih omaric, kablov in durgega. Tiskalniki ponujajo zanesljive rešitve označevanja "po potrebi" in rešitve sledenja za industrijo.

 

Naši termični tiskalniki so na voljo kot namizni ali prenosni in omogočajo izdelavo jasnih ter profesionalnih nalepk, oznak in znakov. Naleške, oznake in znaki so narejeni tako, da zdržijo tudi v najbolj zahtevnih pogojih. Izbira tiskalnika je odvisna od količine oznak, potrebe po prenosnosti in same aplikacije. Velikosti oznak in možnosti barv so odvisne od posameznega modela tisklanika. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri najboljše možnosti za vaše potrebe.

 

Prenosni tiskalniki za označevanje omogočajo izdelavo prilagojenih oznak, kadarkoli in kjerkoli jih potrebujete. So lahki in enostavni za uporabo ter tako odlični za uporabo na terenu, najbolj kompaktne tiskalnike lahko pospravite celo v vaš kovček z orordjem.

 

Namizni tiskalniki so namenjeni tiskanju na zahtevo ali avtomatičnemu tiskanju večje količine oznak. Povezljivost z bazo podatkov odpravlja potrebo po ročnem vpisovanju podatkov, tiskanje pa poteka povsem avtomatično.

 

Poleg standardnih oznak ponujamo tudi posebne, ki so namenjene posebnebnim specifikacijam in tako pokrivajo različne aplikacije, kot na primer pri uporabi pod velikim pritisom zaradi vodnega curka, za označevanje laboratorijskih vzorcev, odsevne nalepke in podobno.

 

VARNOSTNO OZNAČEVANJE

 

Varnostni znaki so pomembni vizualni pripomočki za sporočanje opozoril in drugih varnostnih informacij. Naš nabor varnostnih znakov zajema oznake za: biološko nevarnost in nevarne snovi, električno varnost, prvo pomoč, lockout tagout, za stroje in opremo, za osebno varnost in mnogo več. Mnogo teh znakov je skladnih z OSHA/ANSI predpisi, kar zagotavlja ustrezno pripravljenost na inšpekcijske preglede varnosti.

 

Varnostni znaki so odebeljeni in svetli, kar omogoča veliko vidljivost ključnim sporočilom. Dostopni so v mnogih različnih dimenzijah in materialih, da ustrezajo vašim aplikacijam.

 

Najpomembnejše skupine varnostnih znakov v naši ponudbi so:

  • Znaki za prepoved

  • Znaki za obevznost

  • Opozorilni znaki

 

 

 

Katalogi in brošure:

 

 

Safety Identification katalog [EN]

 

REŠITVE ZA OZNAČEVANJE IN VARNOST
-> Lockout/Tagout

 

Lockout Tagout (Zakleni in Označi) je sistem, ki učinkovito preprečuje neželene sprostitve nevarnih energij pri vzdrževanju, zagonih, zaustavitvah, čiščenju, kontroli in drugih posegih v delovno opremo ter električne in strojne inštalacije. Zagotavlja zelo visok nivo varnosti vseh udeleženih v procese in preprečuje nastanek škode na delovni opremi in inštalacijah. Sistem ima za podjetja zelo ugodne učinke, zato se zelo hitro širi in je prisoten v vedno večjem številu priznanih svetovnih in slovenskih podjetij ter njihovih podružnicah.

 

Ponujamo prilagojene rešitve za Lockout Tagout in opremo, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Ponujamo tudi načrtovanje postopkov, pomagamo pri implementaciji in po potrebi usposabljamo zaposlene.

 

Kontaktirajte našega specialista

+386 40 755 559

jurij@nexum.si

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.