Installation boxes.jpg

Inovativne rešitve z inštalacijskimi dozami

Izbirate lahko med nadometnimi in podometnimi dozami, ki so nepogrešljiv del električnih inštalacij v objektih in industriji. Nudimo inštalacijske doze proizvajalcev Dietzel Univolt in DKC.

 

Za izbiro pravih inštalacijskih doz vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica.

Plastične inštalacijske doze

Dietzel Univolt plastične inštalacijske doze
Dietzel Univolt plastične inštalacijske doze
Dietzel Univolt plastične inštalacijske doze
1/1

Podjetje Dietzel Univolt je specializirano za električne inštalacije v objektih in industriji. Nadometne in podometne doze so nepogrešljiv del teh inštalacij. Ponudba zajema inovativne rešitve za hitro delo, posebne aplikacije, kombinacije z zaščitnimi cevmi, doze za zalitje z betonom itd.

Katalogi in brošure

Za izbiro pravih plastičnih inštalacijskih doz vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica. V pomoč sta vam lahko tudi katalog in spletna stran proizvajalca Dietzel Univolt.

 
 

Kovinske inštalacijske doze

DKC kovinske inštalacijske doze
DKC kovinske inštalacijske doze
DKC kovinske inštalacijske doze
1/1

Podjetje DKC je specializirano za električne inštalacije v industriji. Za najbolj zahtevne aplikacije se uporablja kovinske nadometne doze iz pocinkanega jekla, aluminija ali nerjavečega jekla. Program je zanimiv zaradi predpripravljenih doz, doz z navoji za kombiniranje s kovinskimi zaščitnimi cevmi ter doz iz posebnih materialov, prevlek in opreme za specifične namene.

Katalogi in brošure

Za izbiro pravih kovinskih inštalacijskih doz vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica. V pomoč sta vam lahko tudi katalog in spletna stran proizvajalca DKC