Installation boxes.jpg

Inovativne rešitve z inštalacijskimi dozami v naši ponudbi

Izbirate lahko med nadometnimi in podometnimi dozami, ki so nepogrešljiv del električnih inštalacij v objektih in industriji. Nudimo inštalacijske doze proizvajalcev Dietzel Univolt in DKC.

 

Za izbiro pravih inštalacijskih doz vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica.

Plastične inštalacijske doze

1/1

Podjetje Dietzel Univolt je specializirano za električne inštalacije v objektih in industriji. Nadometne in podometne doze so nepogrešljiv del teh inštalacij. Ponudba zajema inovativne rešitve za hitro delo, posebne aplikacije, kombinacije z zaščitnimi cevmi, doze za zalitje z betonom itd.

Katalogi in brošure

Za izbiro pravih plastičnih inštalacijskih doz vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica. V pomoč sta vam lahko tudi katalog in spletna stran proizvajalca Dietzel Univolt.

 
 

Kovinske inštalacijske doze

1/1

Podjetje DKC je specializirano za električne inštalacije v industriji. Za najbolj zahtevne aplikacije se uporablja kovinske nadometne doze iz pocinkanega jekla, aluminija ali nerjavečega jekla. Program je zanimiv zaradi predpripravljenih doz, doz z navoji za kombiniranje s kovinskimi zaščitnimi cevmi ter doz iz posebnih materialov, prevlek in opreme za specifične namene.

Katalogi in brošure

Za izbiro pravih kovinskih inštalacijskih doz vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica. V pomoč sta vam lahko tudi katalog in spletna stran proizvajalca DKC

Želite biti informirani o naših novostih, aktualnih dogajanjih in promocijah?

Nexum d.o.o.

Obrtniška ulica 11

1370 Logatec, Slovenija

Tel.: +386 1 759 17 46

E-mail: info@nexum.si

Delovni čas

pon. - čet.: 08:00—16:00

pet.: 08:00—15:00

sob. in ned.: zaprto

© 2020 by Nexum Ltd.