slovenščina

Nexum je vaš zanesljivi partner za upravljanje kablov vse od ideje do inštalacij. Vse od enostavnih delov iz zaloge, do zahtevnih aplikacij po meri. Z veseljem vam bomo pomagali rešiti vaše potrebe in prihodnje izzive.

Kabelski navijalci/odvijalci

Industrijski kabelski koluti

 

Kabelski odvijalci se uporabljajo za samodejno navijanje in odvijanje električnih kablov pri premikajočih se industrijskih aplikacijah. V Nexumu vam z veseljem pomagamo pri načrtovanju, tehničnemu svetovanju in dostavi ustreznih kabelskih odvijalcev za vaše potrebe. Izbirate lahko med vzmetnimi in motoriziranimi odvijalci.

 

Naš glavni dobavitelj za industrijske kabelske odvijalce je Cavotec, multi-nacionalna inženirska skupina podjetij, ki je specializirana za povezovanje stoječe z mobilno opremo v mnogih aplikacijah in panogah.

Standardni vzmetni odvijalci podjetja Cavotec so zgrajeni iz modularnih komponent, kar omogoča veliko število kombinacij, ki ustrezajo različnim najpogostejšim zahtevam. Cavotec-ova pametna zasnova kabelskih kolutov zagotavlja najvišjo zanesljivost, tudi v najtežjih in najzahtevnejših aplikacijah. Vsak izdelek je skladen z IEC normativi in standardi ter najnovejšim EU zahtevam (oznaka CE). Vsi koluti imajo tudi stopnjo zaščite IP65/66.

Kontaktirajte našega specialista

+386 40 755 559

jurij@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.