LED SVETLOBNE REŠITVE

Svetleče diode (light emitting diodes = LED) so nizkonapetostni vir svetlobe, ki zahtevajo konstantno enosmerno napetost ali tok, da delujejo optimalno. Ker delujejo s pomočjo nizkonapetostnega enosmernega napajanja, se zlahka prilagodijo različnim napajalnikom, imajo daljšo življenjsko dobo in so varnejše.

 

LED napajalnike je možno uporabiti v vedno več aplikacijah, saj LED rešitve zamenjujejo predhodne svetlobne vire v praktično vseh svetlobnih aplikacijah tako v prostorih kot tudi zunaj, kot na primer v avtomobilskih žarnicah, na cestah in za osvetljevanje zaslonov.

 

Naša glavna partnerja na področju LED svetlobnih rešitev sta Delta Electronics in MPL Power Elektro, katerih izdelki imajo inovativno obliko, so sestavljeni iz visoko kakovostnih komponent, in so v razmerju cena/kakovost izredno konkurenčni na trgu.

LED RAZSVETLJAVA V INDUSTRIJI

 

Ponujamo celovit nabor izdelkov za osvetlitev v industriji ter storitve sistemske integracije, s katerimi si želimo najbolj približati potrebam kupcev. 

 

Naš glavni partner na področju LED razsvetljave v industriji je Delta Electronics.

 

Nudimo različne serije LED luči za razsvetljavo v industriji z različnimi karakteristikami:

 • serija Staccato

 • serija TetradLux

 • serija Aladdin

   

 

 

LED NAPAJALNIKI

 

LED napajalniki so lahko dveh tipov: s konstantno napetostjo (običajno 10V, 12V in 24V) ali konstantnim tokom (350mA, 700mA in 1A). Nekateri upravljajo posebne LED naprave ali cele nize, drugi najbolj običajne LED luči. Običajno so led napajalniki dovolj kompaktni, da jih je možno uvrstiti v razdelilnik, imajo izoliran izhod (klasa 2) za varno ravnanje, omogočajo visoko učinkovitost delovanja sistema in daljinsko upravljanje oskrbe z električno energijo.

 

Naša glavna partnerja za LED napajalnike sta Delta Electronics in MPL Power Elektro, ki dobavljajo GLP izdelke.

 

Nudimo različne kategorije LED napajalnikov:

 • konstantna napetost

 • konstantna napetost s PFC

 • konstantna napetost - visoka moč s PFC

 • konstanten tok LEDTRONIC sreija

 • konstanten tok

 • konstanten tok s PFC

 

 

Katalogi in brošure:

 

 

LED Lightning Solutions katalog [EN]

Delta Electronics LED Drivers katalog [EN]

 

 

 

 

 

 

Kontaktirajte našega specialista

+386 01 292 79 22

aleksandra@nexum.si

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.