slovenščina

MOČNOSTNA ELEKTRONIKA, RELEJI ZA TISKANA VEZJA IN POLPREVODNIŠKI RELEJI

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

 

EMR RElays for PCB (NF FORWARD).png

Izbirate lahko med različnimi elektromehanskimi releji. Na voljo so releji za splošno uporabo, za uporabo v avtomobilski industriji in releji za signalne aplikacije. Releji so izdelani po visokokakovostnih standardih in izpolnjujejo posebne zahteve uporabe v različnih aplikacijah.

PREBERITE VEČ

pcb mount ssr.jpg

Polprevodniški releji so polprevodniške naprave brez gibljivih delov. Primerni so za uporabe, ki zahtevajo dolgoročno zanesljivost pri zelo pogostem preklapljanju. Izbirate lahko med različnimi vrstami in funkcijami.

PREBERITE VEČ

DC-DC converters XP Power series IM_3.jp

Nudimo DC/DC pretvornike od 0,25 W do 1300 W. Izbirate lahko med široko paleto pretvornikov (za regulirano ali neregulirano napetost, za standardno napetost, z visoko izolacijo, za standardno ali izredno široko vhodno napetost).

 

PREBERITE VEČ

XP Power - CCB250.png

Nudimo standardne industrijske napajalnike (za montažo na DIN letev, direktno montažo v ohišju ali brez ohišja) in napajalnike za posebne aplikacije (AC/DC 400 W/600 W/1000 W/1500 W/5000 W).

PREBERITE VEČ

XP Power_medical_2.jpg

Ponujamo kakovostne napajalnike za uporabo v medicinske namene. Vsi naši izdelki z močjo od 40 W pa vse do 5000 W bodo zagotovili stabilnost, kakovost in zmogljivost, ki jih zahtevajo standardi za medicinske in zdravstvene naprave.

PREBERITE VEČ

rectifiers.jpg

Izbirajte med usmerniki in krmilniki podjetja Delta Electronics, ki ponuja zanesljive in energijsko učinkovite rešitve za telekomunikacije do 11,6 kW.

PREBERITE VEČ

EMI Filters.png

Nudimo kakovostne filtre za odpravo elektromagnetnih motenj za različna napetostna območja, za enofazni izmenični tok 115/250 V, trifazni izmenični tok 520 V in do največ 600 A nazivnega toka. Prav tako so na voljo različni priključki.

PREBERITE VEČ

kaku2.png

V ponudbi imamo ventilatorje za različne aplikacije: aksialne ventilatorje za izmenični tok, aksialne ventilatorje za enosmerni tok in centrifugalne ventilatorje ter ventilatorje za enosmerni tok z elektronskim upravljanjem. 

PREBERITE VEČ

 

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

Kontaktirajte našega specialista

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.