slovenščina

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe.

 

Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami za tiskana vezja, visokohitrostnimi kabli in priključki, aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, RF rešitvami, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

Ohišja za tiskana vezja

Ohišje za komponente s standardnimi dimenzijami rastra je še posebej primerno za standardizirano uporabo v elektro omarah. Serija modularnih ohišij za komponente CH20M je zasnovana predvsem za uporabo z zahtevnimi specifikacijami in ustreza zahtevam strogih profilov, npr. na območjih, kjer je zahtevana varnost strojev in kjer so nameščeni visoko zmogljivi pretvorniki signalov.

 

​Naši partnerji na področju ohišij za tiskana vezja so mednarodno priznane blagovne znamke. Njihova ohišja za elektroniko zagotavljajo najsodobnejšo platformo v elektroniki: za vse zasnove in področja uporabe.

Ohišja za elektroniko

 

Konfigurator izdelkov:

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.