top of page
Identification in industry

Rešitve za industrijsko označevanje in rešitve sledenja za industrijo

Tiskalniki za označevanje in oznake pomagajo pri ustreznem označevanju izdelkov, komponent, materiala, opreme, električnih omaric, kablov in drugega. Tiskalniki ponujajo zanesljive rešitve označevanja "po potrebi" in rešitve sledenja za industrijo. 

Naš glavni partner na področju industrijskega označevanja je Brady Corporation, številka 1 med svetovnimi proizvajalci nalepk, tiskalnikov, programske opreme, druge opreme in izdelkov za označevanje. Njihovi visoko kakovostni materiali jasno označujejo izdelke, komponente in druga sredstva tudi v najbolj ekstremnih okoljskih pogojih.

Rešitve s področja industrijskega označevanja

Označevanje je vse bolj pomembno zaradi kompleksnosti sistemov, števila vzorcev in povezav, potreb po sledljivosti, sistemski urejenosti, varnosti ipd. Nudimo rešitve na vseh področjih, predvsem pa v industriji in elektrotehniki.

Industrijsko označevanje

Tiskalniki za označevanje in primerne oznake so ključni za hitro in obstojno označevanje izdelkov, komponent, materiala, opreme, električnih omaric, kablov in drugega. Tiskalniki in programska oprema ponujajo zanesljive rešitve za označevanja.

Označevanje v elektrotehniki

Naš nabor varnostnih znakov zajema oznake za biološko nevarnost in nevarne snovi, električno varnost, prvo pomoč, lockout tagout, za stroje in opremo, za osebno varnost in mnogo več.

Varnostno označevanje

Kakovostno označevanje v logistiki in skladiščih ima velik doprinos k učinkovitosti in varnosti pri delu. Nudimo prilagojene celostne rešitve za označevanje v skladiščih in logistiki.

Označevanje v skladiščih

Pri označevanju v telekomunikacijah je pomembno predvsem to, da so oznake obstojne, lahko berljive in priročne za uporabo. Naša ponudba sestoji iz tiskalnikov in prilagodljivih ter obstojnih oznak za označevanje v telekomunikacijah.

Označevanje v telekomunikacijah

Nudimo rešitve za laboratorijsko označevanje, ki so v skladu z zakonodajo in regulativami na področju dela v laboratorijih ter opravljanja dejavnosti s človeškimi tkivi in celicami.

Označevanje v laboratorijih

Iščete pravega partnerja za rešitve za označevanje v industriji?

Nexum je zanesljiv partner, ki svojim strankam nudi svetovanje pri izbiri ustreznih rešitev za označevanje v industriji.

Nexum neposredno sodeluje s proizvajalcem Brady. V sodelovanju z njegovimi strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju razvoja in izdelave vrhunskih rešitev za označevanje v industriji vam nudimo tehnično pomoč in odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zakaj za partnerja izbrati ravno Nexum?

  • Ker dobite na enem mestu odlično ponudbo rešitev za označevanje v industriji.

  • Ker se popolnoma prilagodimo kupcu in vsakega kupca obravnavamo individualno.

  • Ker smo odzivni in fleksibilni.

  • Ker našim stalnim partnerjem nudimo svetovanje in hitro dobavo iz zaloge ter nudimo varnostno zalogo za večkratne odjeme.

  • Ker dobite na enem mestu vrhunske izdelke za označevanje v industriji po konkurenčnih cenah.

Naša ponudba zajema:

Consultation.jpg

SVETOVANJE

Strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri izdelkov za označevanje v industriji iz naše ponudbe.

Documentation.jpg

DOKUMENTACIJA

Predložitev dokumentacije, certifikatov in specifikacij izdelkov.

Stock supply.jpg

HITRA DOBAVA

Varnostna zaloga za stalne partnerje in hitra dobava večjih količin po dogovorjenih odjemih.

Support.jpg

PODPORA

Poprodajne storitve, podpora in ureditev zamenjave izdelka v garancijskem roku.

bottom of page