slovenščina

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe.

 

Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami za tiskana vezja, visokohitrostnimi kabli in priključki, aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, RF rešitvami, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

RF priključki, kabli in komponente

Večina tehnologij za brezžična omrežja, ki jih poznamo, npr. Wifi in Bluetooth, uporabljajo razmeroma ozek razpon frekvenc elektromagnetnega spektra. Ta obseg se imenuje »radijska frekvenca«. Danes izraz radijska frekvenca najpogosteje pomeni »brezžično«, saj dandanes veliko naprav komunicira ravno tako. Radio-frekvenčni signali se lahko prenašajo brezžično ali po radio-frekvenčnih kablih. Koaksialni kabli so posebej zaščiteni za učinkovito prenašanje radijskih signalov in se uporabljajo za brezžična omrežja in kabelsko televizijo. Zaradi načina izdelave potrebujejo koaksialni kabli posebne priključke, ki ščitijo kabel na vezju, ti priključki pa so na voljo v različnih oblikah. Izbira radio-frekvenčnega priključka in kabla je odvisna od specifikacij, kot so frekvenčno območje, zmogljivost, velikost in oblika vrste priključka.

 

​V naši paleti izdelkov lahko najdete različne radio-frekvenčne kable in sklope, priključke ter vse ostale sestavne dele. Naš partner, svetovno priznano podjetje Samtec, s sedežem v Severni Ameriki, zagotavlja izdelke odlične kakovosti, konkurenčne cene in hitro dostavo.

Katalogi in brošure:

Samtec RF Interconnect Catalogue [EN]

Radio-frekvenčna medsebojna povezava

Naša paleta radio-frekvenčnih izdelkov vključuje natančne visoko zmogljive radio-frekvenčne priključke, komponente in sklope radio-frekvenčnih kablov, mikro visokofrekvenčne sklope U.FL in W.FL, visoko zmogljive preizkusne sisteme in 50-ohmske in 75-ohmske sklope kablov, priključkov in komponent.

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.