slovenščina

SPOJNA TEHNIKA IN DODATKI ZA TISKANA VEZJA

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe.

 

Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami za tiskana vezja, visokohitrostnimi kabli in priključki, aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, RF rešitvami, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

GR_PCB_Signal_5XX_2016_2.jpg

Izberite ustrezen priključek za tiskana vezja in vašo želeno aplikacijo. Nudimo izdelke različnih mednarodno uveljavljenih dobaviteljev.

PREBERITE VEČ

data pcb connectors.jpg

Nudimo zanesljive podatkovne priključke za vaše aplikacije. Izberite prave konektorje in vtičnice za prenos podatkov. 

PREBERITE VEČ

pcb_power.png

Izberite ustrezen priključek za tiskana vezja in vašo želeno aplikacijo. Nudimo izdelke različnih mednarodno uveljavljenih dobaviteljev.

PREBERITE VEČ

housings.png

Uporaba in zahteve uporabe so izpolnjene z zasnovo ohišja. Dobavljamo popolno platformo za uporabo v elektroniki: za vse vrste oblik in vsa področja uporabe.

PREBERITE VEČ

ruggedpower-pr.png

Ponujamo največjo izbiro priključkov za povezavo dveh tiskanih vezij. Proizvajalec Samtec nudi standardne sisteme z vtikači in vtičnico za priključitev dveh tiskanih vezij, ki so na voljo z različnimi rastri, gostotami, višinami in orientacijo.

PREBERITE VEČ

OPTICS2.png

Izbirate lahko med različnimi aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, ki jih zagotavlja zanesljiv in mednarodno priznan proizvajalec Samtec.

PREBERITE VEČ

Espressif_spletna.jpg

Odkrijte možnosti povezave WLAN z nizko porabo energije, ki jih ponuja brezžična povezava za internet stvari (IoT). Nudimo širok izbor modulov z vsemi potrebnimi certifikati, ki združujejo brezžično povezavo in povezavo Bluetooth.

PREBERITE VEČ

high speed cables.PNG

Izbirate lahko med povezavami z enim kablom ali pa z večkabelskimi sistemi, ki jih zagotavlja zanesljiv in mednarodno priznan proizvajalec Samtec.

 

PREBERITE VEČ

OPTICS2.png

Nudimo pester izbor visoko učinkovitih in celovitih RF komponent, ki jih zagotavlja zanesljiv in mednarodno priznan proizvajalec Samtec.

PREBERITE VEČ

ESD22.PNG.png

Ponujamo rešitve za označevanje tiskanih vezij ter vrsto ESD orodij, ki ščitijo elektronske dele pred elektro-statičnimi poškodbami pri montaži.

PREBERITE VEČ

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.