slovenščina

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

 

Usmerniki in krmilniki

Usmernik pretvarja izmenični tok v enosmernega in priskrbi električno energijo za polnjenje baterij. Delta usmerniki se ponašajo z najvišjo gostoto moči ob izpolnjevanjem zahtev glede prostora in teže. Poleg tega njihova visoka učinkovitost dodatno znižuje skupno porabo energije in s tem vplive na okolje. Krmilnik napajalnega sistema spremlja in nadzoruje celoten sistem, podaljšuje življenjsko dobo akumulatorja, optimizira varčevanje z energijo in obvešča upravljavca o vzdrževalnih potrebah.

 

Naš glavni partner na področju napajalnih telekomunikacijskih sistemov je podjetje Delta Electronics, ki ponuja zanesljive in energijsko učinkovite rešitve. Usmerniki podjetja Delta dosegajo energijsko učinkovitost do 98 %. Skupni prihranek pri stroških zaradi zmanjšanja zmogljivosti generatorja in možnosti oddaljenega nadzora je lahko precejšen. Krmilniki podjetja Delta vključujejo vse prednosti, ki jih nudi sodobna tehnologija.

Katalogi in brošure:

 

 

Delta DPR 2900 EnergE brochure [EN]

Usmernik: učinkovita pretvorba električnega toka v kompaktni obliki

Novi telekomunikacijski usmernik podjetja Delta DPR 2900 EnergE zagotavlja učinkovitost (vodilno na tem področju industrije), ki znaša 97,2 %. Enofazni, ventilatorsko hlajeni usmernik zagotavlja neverjetno gostoto električne moči, ki meri 36,5 W/in³. Z usmerniki visoke učinkovitosti DPR 2900-EnergE Delta omogoča rešitve za mrežne bazne postaje, brezžično uporabo, uporabo na stacionarnem omrežju in podatkovno-komunikacijskem omrežju.

Glavne prednosti:

  • stroški obratovanja (OPEX) in energetski prihranek z vodilno učinkovitostjo, ki znaša 97,2 %,

  • razširjeno temperaturno območje delovanja,

  • prihranek prostora – do 11,6 kW na polici 1U,

  • gostota moči 36,5 W/in³,

  • vgrajena prenapetostna zaščita za izmenični tok.

Krmilnik električnega sistema

​Krmilnik ORION je rešitev za model DRP 2900 ali drug sistem, bodisi majhen ali velik, zahvaljujoč enostavni razširitvi CAN BUS komunikacije kontrolnega območnega omrežja in front-end modulov. Izboljšane funkcije, npr. varčen način delovanja, pomagajo pri zmanjševanju obratovalnih stroškov. Upravljanje baterij s preizkusom kapacitete in napovedjo življenjske dobe ter izboljšanimi funkcijami usmernikov, vključno z redundančnim nadzorom, lajša nadzor nad razpoložljivostjo sistema in načrtovanje obiskov na mestu na stroškovno učinkovit način.

Katalogi in brošure:

 

 

Delta ORION Controller brochure [EN]

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.