top of page
Safety at work

Učinkovite rešitve za varnost pri delu za bolj varno delovno okolje

Učinkovite varnostne rešitve rešujejo življenja in prihranijo čas ter stroške, saj zmanjšujejo število nesreč na delovnem mestu, zastoje v proizvodnji ter povečujejo učinkovitost pri pregledih in vzdrževalnih delih. Pomagajo pri ustvarjanju in vzdrževanju bolj varnega delovnega okolja ter pomagajo pri doseganju varnostnih in drugih normativov.

Varnostne oznake so pomembni vizualni pripomočki za sporočanje opozoril in drugih varnostnih informacij. Poleg različnih varnostnih oznak ponujamo prilagojene rešitve za Lockout Tagout in opremo, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Nudimo tudi načrtovanje postopkov, pomagamo pri implementaciji in po potrebi usposabljamo zaposlene.

Rešitve s področja varnosti pri delu

Naš nabor varnostnih znakov zajema oznake za: biološko nevarnost in nevarne snovi, električno varnost, prvo pomoč, Lockout Tagout, za stroje in opremo, za osebno varnost in mnogo več.

Varnostno označevanje

Lockout Tagout (Zakleni in Označi) je sistem, ki učinkovito preprečuje neželene sprostitve nevarnih energij pri vzdrževanju, zagonih, zaustavitvah, čiščenju, kontroli in drugih posegih v delovno opremo ter električne in strojne inštalacije.

Lockout Tagout

Vstopi oseb v t.i. utesenjene prostore sodijo med bolj nevarne situacije in okolja na področju varstva pri delu. V podjetju Nexum nudimo storitve šolanja, priprave dokumentacije in navodil ter dobave ustrezne opreme za področje varnosti v utesnjenih prostorih.

Utesnjeni prostori

Tveganja razlitih tekočin zelo učinkovito zmanjšujemo z uporabo absorbentov oz. pivnikov, zadrževalcev tekočin, vpojnih granulatov, kemičnih absorbentov in drugih rešitev.

Absorbenti za razlite tekočine

Svetlobne oznake za razliko od fiksnih oznak (barvanje, lepljenje ipd.) v veliko primerih bolj jasno označujejo nevarnosti in varne poti, predvsem tam, kjer obstajajo težave z apliciranjem fizičnih oznak. Njihova prednost je tudi premičnost.

Svetlobno varnostno označevanje

Iščete pravega partnerja za rešitve za varnost pri delu?

Nexum d.o.o. je zanesljiv partner, ki uporabnikom nudi vse potrebno za načrtovanje, implementacijo, izvajanje in vzdrževanje sistema za varnost pri delu.

Strokovnjaki s skupno več kot 30-letnimi izkušnjami so na voljo, da vam pomagajo v vseh fazah uvajanja rešitev za varstvo pri delu.

Zakaj za partnerja izbrati ravno Nexum?

  • Ker imamo veliko izkušenj z uvajanjem rešitev za varstvo pri delu.

  • Ker se popolnoma prilagodimo kupcu in sistem zastavimo individualno.

  • Ker smo odzivni in fleksibilni.

  • Ker svoje delo opravimo v zastavljenih rokih.

  • Ker na enem mestu dobite vse, kar potrebujete, in to po konkurenčnih cenah.

Naša ponudba zajema:

Svetovanje

SVETOVANJE

Brezplačno začetno svetovanje in pomoč pri izbiri opreme na lokaciji uporabnika.

Dokumentacija

DOKUMENTACIJA

Priprava tehnične dokumentacije po meri naročnika.

Izobraževanja

IZOBRAŽEVANJA

Izvedba izobraževanj uporabnikov in trenerjev po meri naročnika.

Podpora

PODPORA

Nadaljnja strokovna podpora naročniku tudi po implementaciji rešitev.

bottom of page