slovenščina

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe.

 

Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami za tiskana vezja, visokohitrostnimi kabli in priključki, aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, RF rešitvami, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

Visokohitrostni kabli

Pri zasnovi, ki zahteva visokohitrostno povezavo, je izjemno pomembno, da poti speljemo okoli vseh morebitnih ovir hitrosti na poti signala. Za doseganje optimalnega signala je treba razumeti in obvladati dejavnike, kot so usklajenost, tolerance, zasnova, širina poti, prevleka in bakreno jedkanje. Zasnova mora vključevati priključke z ustreznim kablom.

 

​Podjetje Samtec, naš glavni dobavitelj visokohitrostnih komponent, zagotavlja izjemne storitve, kakovostne izdelke, inovativno tehnologijo in priročno oblikovana orodja. Nudi pestro izbiro visokohitrostnih kabelskih sistemov.

Katalogi in brošure:

Samtec High Speed Cable Catalogue [EN]

Visokohitrostni kabli

 

Sklopi kablov podjetja Samtec vključujejo visokohitrostne komplete z mikro koaksialnimi ali tvinaksialnimi kabli. Zatesnjena plošča in sistemi vhod/izhod zagotavljajo vodotesnost razreda IP67 in IP68. Na voljo je tudi celotna linija kabelskih sklopov z žicami, priključki IDC in FFC, vključno s široko izbiro ohišij in kontaktnih elementov ter ročnega orodja in polavtomatskih aplikatorjev.

 

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.