slovenščina

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe.

 

Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami za tiskana vezja, visokohitrostnimi kabli in priključki, aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, RF rešitvami, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

Visokohitrostni konektorji

Pri zasnovi, ki zahteva visokohitrostno povezavo, je izjemno pomembno, da poti speljete okoli vseh morebitnih ovir hitrosti na poti signala. Za doseganje optimalnega signala je treba razumeti in obvladati dejavnike, kot so usklajenost, tolerance, zasnova, širina poti, prevleka, bakreno jedkanje. Zasnova mora vključevati priključke z ustreznim kablom.

 

​Podjetje Samtec, naš glavni dobavitelj visokohitrostnih komponent, zagotavlja izjemne storitve, kakovostne izdelke, inovativno tehnologijo in priročno oblikovana orodja. Nudijo široki spekter priključkov visokih hitrosti za povezavo dveh vezij.

Katalogi in brošure:

Samtec High Speed Connector Catalogue [EN]

Visokohitrostni konektorji

Ponujamo široko paleto konektorjev za povezavo dveh vezij proizvajalca Samtec. Najpogosteje se uporabljajo v odprtih visokohitrostnih sistemih in sistemih z režami visoke gostote, sistemih z visokohitrostnimi karticami ali »backplane« sistemih ter več-čipnih sistemih z majhnim rastrom med ploščami do 0,40 mm oziroma višine do 1 mm. Mikro in robustni izdelki so opremljeni s kontaktnim sistemom Tiger Eye™ proizvajalca Samtec z različnimi rastri ter visokozmogljivimi trakovi in kombiniranimi priključki za signal/napetost do 60 A/rezilo. Standardni vtični sistemi za povezavo dveh vezij so na voljo z različnimi rastri, gostotami, višinami in usmeritvami.

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.