top of page
Stack of Magazines

Nexum highlights: what is new and interesting in our product areas

Nexumova uspešna predstavitev inovativnih rešitev na Sejmu Dom 2024

Upravljanje kablov

Mar. 18, 2024

Med 6. in 10. marcem je ljubljansko Gospodarsko razstavišče gostilo Sejem Dom. Nexum je na sejmu pritegnil pozornost kot uradni zastopnik podjetja Steinel, ki slovi po inovativnih senzorskih in svetlobnih rešitvah.

Businesswoman with Mask

Nexum tudi letos razstavlja na Sejmu Dom

Upravljanje kablov

Feb. 23, 2024

Nexum bo tudi letos del enega izmed največjih mednarodnih sejmov graditeljstva pri nas, na katerem sodeluje več kot 360 podjetij iz 27 držav in se zvrsti 40.000 obiskovalcev v 5 dneh.

Businesswoman with Mask

Novost podjetja Delta PSU

Močnostna elektronika

Jul. 25, 2023

Delta je začela opremljati svoje napajalnike serije CliQ M z novimi DC-UPS in baterijskimi moduli za brezprekinitvene sisteme. Napajalniki in moduli serije CliQ M so nastavljeni tako, da zmanjšajo izpade proizvodnje med izpadi električne energije.

Businesswoman with Mask

NOVOST - LOTO spletno izobraževanje

Varstvo pri delu

Jul. 4, 2023

Z veseljem vas obveščamo o novi ponudbi, za katero verjamemo, da bo lahko zelo priročna in koristna za vaše podjetje. Ponujamo vam namreč spletna izobraževanja LOTO, ki jih prilagodimo vašim željam.

Businesswoman with Mask

Brady je izdal nove modele tiskalnikov

Označevanje v industriji

Apr 06, 2023

Novosti uporabnikom ponujajo več funkcionalnosti in udobja. Odkrijte vsestranskost teh tiskalnikov za tiskanje oznak, ki ponujajo več materialov nalepk, več načinov povezovanja in najhitrejše tiskanje.

Businesswoman with Mask
bottom of page