top of page
Stack of Magazines

Nexum highlights: what is new and interesting in our product areas

Protipožarna zaščita inštalacij

Upravljanje kablov

Jul. 10, 2024

Z vgradnjo ognjevarnih doz in drugih protipožarnih izdelkov zaščitimo inštalacije in zagotovimo boljšo požarno odpornost protipožarnih sten in stropov.

Businesswoman with Mask

DCX pritrdilne sponke za cevi

Upravljanje kablov

Jun. 20, 2024

Pritrdilne sponke DCX so izdelane iz pocinkanega jekla in so odlična rešitev za pritrjevanje fleksibilnih inštalacijskih zaščitnih cevi. Uporabljajo se za pritrjevanje na gips plošče, vezane plošče, OSB plošče in druge suho montažne materiale. Primerne so za cevi premera od 16 do 40 mm.

Businesswoman with Mask

Preprečite nesreče mostnih dvigal

Varstvo pri delu

Jun. 14, 2024

Nesreče z mostnimi dvigali lahko povzročijo številni dejavniki. Širok spekter posameznikov je izpostavljen tveganju za nesreče, vključno z mimoidočimi, delavci in celo operaterji dvigal.

Businesswoman with Mask

Kaiser predstavlja nove UP1 podometne doze za elektroinštalacije

Upravljanje kablov

Maj 27, 2024

UP1, nova podometna serija doz za inštalacije za hitro nameščanje, dviguje standard podometnih inštalacij in jih naredi enostavnejše kot kadarkoli prej.

Businesswoman with Mask

Vizualizacija Lockout Tagout sistema na delovnem mestu

Varstvo pri delu

Maj 24, 2024

Varnost na delovnem mestu je zelo pomemben dejavnik vsakega podjetja. Učinkovit način za dosego visoke stopnje varnosti je uporaba Lockout Tagout postopka, ki s prekinitvijo oskrbe z električno energijo prepreči nesreče z gibljivimi deli stroja.

Businesswoman with Mask
bottom of page