top of page

Nexumove nove rešitve za brezžično povezovanje

Visokozmogljivi, nizko energijski brezžični moduli

Jun. 24, 2021

Brezžično povezovanje postaja vsak dan pomembnejše. Zato vedno stremimo k dopolnjevanju naše ponudbe s kvalitetnimi in zanesljivimi izdelki. V naš portfelj smo dodali Wi-Fi module, navigacijske satelitske module GPS/GNSS in oscilatorje in kristale proizvajalca Wi2Wi. Prednost njihovih izdelkov je v dolgoročni dobavljivosti, s čimer se zmanjšajo stroški kupcev pri certificiranju njihov izdelkov. Podjetje Wi2Wi si prizadeva, da njihovi izdelki kljub razvoju ostajajo dobavljivi.

Podjetje Wi2Wi je strateško locirano v ZDA, sedež podjetja je v San Jose-ju (Kalifornija), v središču Silicijeve doline. Oblikovanje in razvoj izdelkov za brezžično povezovanje in navigacijske satelitske sisteme (GNSS) pa se nahajata v Indiji. Njihovi izdelki obsegajo širok razpon prilagojenih rešitev, ki so se jih poslužila številna največja svetovna in inovativna podjetja, vključno z več kot 300 »blue chip« podjetji.


Wi2Wi izdeluje module in podsisteme ter Bluetooth BLE module, ki so splošno sprejeti na IoT in IIoT/M2M (komunikacija med napravami) trgih. Wi2Wi arhitektura modulov, ki bazirajo na gostovanju zunanjih operacijskih sistemov, integriranih modulov in MCU integriranih modulov ter podsistemov služi edinstvenim tehničnim zahtevam vsake stranke na različnih segmentih trga:


  • zdravstvo,

  • hiše,

  • avtomatizacija,

  • maloprodaja,

  • medicina,

  • avtomobilska industrija…


Certificirani visokozmogljivi, nizko energijski brezžični moduli omogočajo enostaven način integracije brezžičnih tehnologij, kot so Wi-Fi IEEE ac/a/b/g/n, Bluetooth 5/4.2 (Single mode/Dual mode), BLE 4.1 itd., v obstoječe ali nove načrte izdelkov. Wi2Wi je zavezan k ponudbi zanesljivih in stroškovno učinkovitih rešitev za brezžično povezovanje za povezovanje pametnih predmetov z internetom in oblakom za IoT.


Brezžično povezovanje

Maximum Performance (MX): MX družina modulov temelji na gostujoči arhitekturi, namenjeni visokozmogljivim platformam, kjer sta za stranke najpomembnejši prilagodljivost in nadgradljivost.


Embedded (EM): družina EM modulov z nizko porabo energije in visoko zmogljivostjo je namenjena bistvenemu zmanjšanju kompleksnosti razvoja in časa za prodajo strankam. Njene značilnosti so: v celoti integrirana antena, TCP/IP sklad protokolov, vsi brezžični protokoli, varnostni dodatki in aplikacije API ter zagon operacijskega sistema v realnem času.


MCU Embedded (ME): visoko integrirana, nizko energijska, visokozmogljiva družina ME modulov vključuje Wi-Fi module z vgrajeno arhitekturo, ki poganja operacijski sistem v realnem času z mrežnimi/brezžičnimi protokoli, varnostnimi dodatki in aplikacijami API v napravi. Ti Wi-Fi moduli so namenjeni končnim uporabnikom za zapisovanje njihovih aplikacij direktno na naprave brez uporabe zunanjih mikrokontrolerjev.


Lociranje in navigacija

Lociranje in navigacija sta zares postali del našega vsakdana. Wi2Wi je že desetletje eden od pionirjev na področju razvoja in proizvodnje GPS/GNSS modulov, ki so kompaktni, sodobni in večnamenski. Produkti Wi2Wi omogočajo strankam po vsem svetu brezhibno navigacijo in določanje lokacije.


Oscilatorji in kristali

Wi2Wi je s prevzemom podjetja Precision Devices Inc. (PDI), ki je že dolgo časa na trgu in proizvaja robustne ter dokazano zanesljive naprave za krmiljenje časa in frekvence za segmente vesoljske, obrambne, industrijske, telekomunikacijske in potrošniške industrije. Wi2Wi ponuja široko paleto kristalov, urnih oscilatorjev, TCXO, VCXO, OCXO, kristalnih filtrov ter RF in mikrovalovnih filtrov. Izdelki so izdelani v tovarni s certifikatom ISO 9001: 2008 v Middletonu v Wisconsinu. QPL oscilatorji so izdelani v skladu s certifikatom MIL-PRF-55310, kristali pa v skladu z MIL-C-3089 in nadalje izpolnjujejo vse zahteve MIL-STD-790 Product Assurance (podjetje QPL). Wi2Wi ima interni laboratorij, kjer izvajajo obsežno preskušanje zanesljivosti izdelkov. Izdelki so narejeni za delovanje v različnih temperaturnih obsegih in so na voljo v THT ali SMD, v kovinskih in keramičnih embalažah.


Za več informacij o Wi2Wi izdelkih se obrnite na našega specialista. Če želite izvedeti več o naši ponudbi Wi-Fi modulov, kliknite tukaj.

KONTAKT

Aleksandra Memon

Power Electronics | PCB Relays & SSR | PCB Connectivity


T: +386 41 681 876

E: aleksandra@nexum.si

bottom of page