top of page

Nexum tudi letos razstavlja na Sejmu Dom

Spoznajte inovativne rešitve proizvajalcev Steinel, Kaiser in Dietzel Univolt

Feb. 23, 2024

Nexum bo tudi letos del enega izmed največjih mednarodnih sejmov graditeljstva pri nas, na katerem sodeluje več kot 360 podjetij iz 27 držav in se zvrsti 40.000 obiskovalcev v 5 dneh.

Vabimo vas, da nas obiščete na Sejmu Dom, ki bo potekal od 6. do 10. marca 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Letos se bomo predstavili z večjim razstavnim prostorom na novi lokaciji, v dvorani Kocka (A2), razstavni prostor 20a. Predstavili bomo inovacije na področju senzorskih in svetlobnih rešitev proizvajalca STEINEL, katerega uradni zastopnik v Sloveniji je Nexum postal v lanskem letu. Našo predstavitev na Sejmu Dom bodo dopolnjevale še inštalacijske doze proizvajalca KAISER, ki jih odlikujejo vrhunski materiali in rešitve, ter inštalacijske zaščitne cevi proizvajalca DIETZEL UNIVOLT.


Zainteresiranim za obisk našega razstavnega prostora na Sejmu Dom nudi Nexum možnost pridobitve kode za brezplačno vstopnico. Pišite nam na marketing@nexum.si ter dopišite, da želite pridobiti kodo za brezplačni vstop na sejem.


Vabljeni, da nas obiščite in spoznate naše najnovejše rešitve.


VEČ INFORMACIJ

KONTAKT

Katja Penko

Marketing Consultant


T: +386 1 292 79 23

E: marketing@nexum.si

bottom of page