top of page
Odzadje.jpg

Električna ohišja za industrijske namene

Izbirate lahko med različnimi visokokaovostnimi elektro ohišji, ki so nepogrešljiv del električnih inštalacij v objektih in industriji. Nudimo elektro inštalcaijska ohišja proizvajalcev Dietzel Univolt in DKC.

Plastična električna ohišja

Podjetje Dietzel Univolt je specializirano za električne inštalacije v objektih in industriji. Nadometna in podometna ohišja so nepogrešljiv del teh inštalacij. Ponudba zajema inovativne rešitve za hitro delo, posebne aplikacije, kombinacije z zaščitnimi cevmi, doze za zalitje z betonom itd.

Connectabox™ - Učinkovita rešitev za ožičenje in zaščito inštalacij v težkih pogojih. Hitro in enostavno ožičenje, ki je hkrati varno in lepo.

Katalogi in brošure

V pomoč sta vam lahko katalog in spletna stran proizvajalca Dietzel Univolt.

Plastične inštalacijske doze
Kovinske inštalacijske doze

Kovinska električna ohišja

Podjetje DKC je specializirano za električne inštalacije v industriji. Za najbolj zahtevne aplikacije se uporablja kovinska nadometna ohišja iz pocinkanega jekla, aluminija ali nerjavečega jekla. Program je zanimiv zaradi predpripravljenih doz, doz z navoji za kombiniranje s kovinskimi zaščitnimi cevmi ter doz iz posebnih materialov, prevlek in opreme za specifične namene.

Katalogi in brošure

V pomoč sta vam lahko katalog in spletna stran proizvajalca DKC

bottom of page