top of page
Odzadje.jpg

Električna ohišja za industrijske namene

Izbirate lahko med različnimi visokokaovostnimi elektro ohišji, ki so nepogrešljiv del električnih inštalacij v objektih in industriji. Nudimo elektro inštalcaijska ohišja proizvajalcev Dietzel Univolt in DKC.

Plastična električna ohišja

elektro ohišje prozorno
press to zoom
ohišje
press to zoom
Dietzel Univolt plastična inštalacijska ohišja
press to zoom
1/1

Podjetje Dietzel Univolt je specializirano za električne inštalacije v objektih in industriji. Nadometna in podometna ohišja so nepogrešljiv del teh inštalacij. Ponudba zajema inovativne rešitve za hitro delo, posebne aplikacije, kombinacije z zaščitnimi cevmi, doze za zalitje z betonom itd.

Connectabox™ - Učinkovita rešitev za ožičenje in zaščito inštalacij v težkih pogojih. Hitro in enostavno ožičenje, ki je hkrati varno in lepo.

Katalogi in brošure

V pomoč sta vam lahko katalog in spletna stran proizvajalca Dietzel Univolt.

Plastične inštalacijske doze
Kovinske inštalacijske doze

Kovinska električna ohišja

DKC kovinske inštalacijske doze
press to zoom
DKC kovinske inštalacijske doze
press to zoom
DKC kovinske inštalacijske doze
press to zoom
1/1

Podjetje DKC je specializirano za električne inštalacije v industriji. Za najbolj zahtevne aplikacije se uporablja kovinska nadometna ohišja iz pocinkanega jekla, aluminija ali nerjavečega jekla. Program je zanimiv zaradi predpripravljenih doz, doz z navoji za kombiniranje s kovinskimi zaščitnimi cevmi ter doz iz posebnih materialov, prevlek in opreme za specifične namene.

Katalogi in brošure

V pomoč sta vam lahko katalog in spletna stran proizvajalca DKC

Kontakt
bottom of page