top of page

Rešitve s področja upravljanja kablov

Nudimo plastične in kovinske energetske verige različnih serij in oblik za različne aplikacije in mehanske zahtevnosti. Poleg verig nudimo tudi vso dodatno opremo in tehnično podporo.

Energetske verige

Na voljo so različne vrste zaščitnih cevi za dinamično zaščito vaših inštalacij: najlonske (plastične), kovinske, odpirajoče, aranžirne, gradbene inštalacijske cevi in cevi za posebne namene.

Gibljive zaščitne cevi

Nudimo aluminijaste, jeklene in plastične zaščitne cevi z vsem priborom. Namenjene so uporabi v težkih industrijskih pogojih, še posebej v aplikacijah, kjer je potrebna zaščita pred rjavenjem.

Toge zaščitne cevi

Izbirate lahko med različnimi načini uvajanja kablov: enostavne gumi uvodnice, standardne kabelske uvodnice (kovinske ali plastične) in modularni sistemi uvajanja (okvirji, plošče ...).

Sistemi za uvajanje kablov

V ponudbi imamo inštalacijske doze vseh vrst: zvočno izolativne, energetsko prijazne, doze za v beton, posebne doze za optične in omrežne kable. Priznanega proizvajalca Kaiser.

inštalacijska doza_edited.jpg

Izbirate lahko med različnimi kabelskim priborom: različni tipi kabelskih vezic, pritrdilci kablov in žic, EMC (EMI) rešitve za ozemljitev oklopljenih kablov in drugo.

Kabelski pribor

Kabelski navijalci (odvijalci) podjetij Cavotec in Normaf zagotavljajo najvišjo zanesljivost tudi v najzahtevnejših industrijskih aplikacijah.

Kabelski navijalci/odvijalci

Izbirate lahko med različnimi tipi togih kabelskih nosilcev, ki zagotavljajo zaščito in zanesljivost pri upravljanju s kabli in drugimi vodniki v statičnih aplikacijah.

Togi kabelski nosilci

Izbirate lahko med različnimi ohišji, ki so nepogrešljiv del električnih inštalacij v objektih in industriji. Predstavljamo rešitve za posebne aplikacije. Nudimo električna ohišja  proizvajalcev Dietzel Univolt in DKC.

ohišje.png

Z našim znanjem in izkušnjami vam pomagamo pri izbiri optimalnega sistema za upravljanje s kabli, ki ga je enostavno integrirati v obstoječ sistem.

Storitve na ključ

Nudimo različno orodje za rezanje vodnikov, stiskanje votlic in odstranjevanje izolacije, izbijače ter ostalo ročno orodje za delo s kabli in vodniki

Orodje za kabliranje.jpg

Nudimo različne tipe standardnih izolacijskih cevk: elastične, termoskrčne, temperaturno izolativne, pletene in druge. Na voljo so v različnih dimenzijah, materialih in barvah.

Kabelske izolacijske cevi

Iščete pravega partnerja za rešitve za upravljanje kablov?

Nexum je zanesljiv partner, ki svojim strankam nudi svetovanje pri izbiri ustreznih rešitev za upravljanje kablov v industriji.

Nexum neposredno sodeluje s proizvajalci Brevetti Stendalto S.p.A., Atkore Flexicon, Icotek, Dietzel Univolt, SES Sterling, Brady, Agro AG, Icotek, DKC, Pressmaster, Cavotec, Normaf. V sodelovanju z njihovimi strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju razvoja in izdelave vrhunskih rešitev za upravljanje kablov vam nudimo tehnično pomoč in odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zakaj za partnerja izbrati ravno Nexum?

  • Ker dobite na enem mestu odlično ponudbo rešitev za upravljanje kablov.

  • Ker se popolnoma prilagodimo kupcu in vsakega kupca obravnavamo individualno.

  • Ker smo odzivni in fleksibilni.

  • Ker našim stalnim partnerjem nudimo svetovanje in hitro dobavo iz zaloge ter nudimo varnostno zalogo za večkratne odjeme.

  • Ker dobite na enem mestu vrhunske izdelke za upravljanje kablov po konkurenčnih cenah.

Naša ponudba zajema:

Consultation.jpg

SVETOVANJE

Strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri izdelkov za upravljanje kablov iz naše ponudbe.

Documentation.jpg

DOKUMENTACIJA

Predložitev dokumentacije, certifikatov in specifikacij izdelkov za upravljanje kablov.

Stock supply.jpg

HITRA DOBAVA

Varnostna zaloga za stalne partnerje in hitra dobava večjih količin po dogovorjenih odjemih.

Support.jpg

PODPORA

Poprodajne storitve, podpora in ureditev zamenjave izdelka v garancijskem roku.

bottom of page