Cable management banner.jpg

Zanesljiv partner za upravljanje kablov vse od ideje do inštalacij

Pravilno izbrane rešitve za obvladovanje kabelskih povezav podpirajo, vodijo, tesnijo, ščitijo in urejajo kable med in po namestitvi ter olajšajo naknadna vzdrževalna dela ali spremembe v kabelskem sistemu. To je predvsem pomembno v težkih pogojih okolja v industriji. Ponujamo tako standardne kot prilagojene rešitve za upravljanje s kabli različnih proizvajalcev:

 • Rešitve za zaščito: toge in fleksibilne zaščitne cevi, pletenice, termo zaščite, protipožarne bariere, kanali, pokrovi ipd.

 • Rešitve za dodatno električno izolacijo: izolacijske cevi, termoskrčne cevi, raztegljive cevke, EMC opleti ipd.

 • Rešitve za vodenje kablov: kabelske verige, odvijalci/navijalci, vozički, robotska vodila ipd.

 • Rešitve za konfekcioniranje: orodje, kabelski čeveljčki, izolacije ipd.

 • Rešitve za uvajanje: inštalacijske in industrijske plastične, gumi, kovinske in modularne uvodnice.

 • Rešitve za izvedbe inštalacij: doze, pritrdilni elementi, police ipd.

Rešitve s področja upravljanja kablov

Nudimo plastične in kovinske energetske verige različnih serij in oblik za različne aplikacije in mehanske zahtevnosti. Poleg verig nudimo tudi vso dodatno opremo in tehnično podporo.

Energetske verige

Na voljo so različne vrste zaščitnih cevi za dinamično zaščito vaših inštalacij: najlonske (plastične), kovinske, odpirajoče, aranžirne, gradbene inštalacijske cevi in cevi za posebne namene.

Gibljive zaščitne cevi

Nudimo aluminijaste, jeklene in plastične zaščitne cevi z vsem priborom. Namenjene so uporabi v težkih industrijskih pogojih, še posebej v aplikacijah, kjer je potrebna zaščita pred rjavenjem.

Toge zaščitne cevi

Izbirate lahko med različnimi načini uvajanja kablov: enostavne gumi uvodnice, standardne kabelske uvodnice (kovinske ali plastične) in modularni sistemi uvajanja (okvirji, plošče ...).

Sistemi za uvajanje kablov

Nudimo različne tipe standardnih izolacijskih cevk: elastične, termoskrčne, temperaturno izolativne, pletene in druge. Na voljo so v različnih dimenzijah, materialih in barvah.

Kabelske izolacijske cevi

Nudimo različno orodje za rezanje vodnikov, stiskanje votlic in odstranjevanje izolacije, izbijače ter ostalo ročno orodje za delo s kabli in vodniki.

Orodje za kabliranje

Izbirate lahko med različnimi kabelskim priborom: različni tipi kabelskih vezic, pritrdilci kablov in žic, EMC (EMI) rešitve za ozemljitev oklopljenih kablov in drugo.

Kabelski pribor

Kabelski navijalci (odvijalci) podjetij Cavotec in Normaf zagotavljajo najvišjo zanesljivost tudi v najzahtevnejših industrijskih aplikacijah.

Kabelski navijalci/odvijalci

Izbirate lahko med različnimi tipi togih kabelskih nosilcev, ki zagotavljajo zaščito in zanesljivost pri upravljanju s kabli in drugimi vodniki v statičnih aplikacijah.

Togi kabelski nosilci

Izbirate lahko med nadometnimi in podometnimi dozami, ki so nepogrešljiv del električnih inštalacij v objektih in industriji. Nudimo inštalacijske doze proizvajalcev Dietzel Univolt in DKC.

Inštalacijske doze

Z našim znanjem in izkušnjami vam pomagamo pri izbiri optimalnega sistema za upravljanje s kabli, ki ga je enostavno integrirati v obstoječ sistem.

Storitve na ključ

Iščete pravega partnerja za rešitve za upravljanje kablov?

Nexum je zanesljiv partner, ki svojim strankam nudi svetovanje pri izbiri ustreznih rešitev za upravljanje kablov v industriji.

Nexum neposredno sodeluje s proizvajalci Brevetti Stendalto S.p.A., Atkore Flexicon, Icotek, Dietzel Univolt, SES Sterling, Brady, Agro AG, Icotek, DKC, Pressmaster, Cavotec, Normaf. V sodelovanju z njihovimi strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju razvoja in izdelave vrhunskih rešitev za upravljanje kablov vam nudimo tehnično pomoč in odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zakaj za partnerja izbrati ravno Nexum?

 • Ker dobite na enem mestu odlično ponudbo rešitev za upravljanje kablov.

 • Ker se popolnoma prilagodimo kupcu in vsakega kupca obravnavamo individualno.

 • Ker smo odzivni in fleksibilni.

 • Ker našim stalnim partnerjem nudimo svetovanje in hitro dobavo iz zaloge ter nudimo varnostno zalogo za večkratne odjeme.

 • Ker dobite na enem mestu vrhunske izdelke za upravljanje kablov po konkurenčnih cenah.

Naša ponudba zajema:

Consultation.jpg

SVETOVANJE

Strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri izdelkov za upravljanje kablov iz naše ponudbe.

Documentation.jpg

DOKUMENTACIJA

Predložitev dokumentacije, certifikatov in specifikacij izdelkov za upravljanje kablov.

Stock supply.jpg

HITRA DOBAVA

Varnostna zaloga za stalne partnerje in hitra dobava večjih količin po dogovorjenih terminih za odjeme.

Support.jpg

PODPORA

Poprodajne storitve, podpora in ureditev zamenjave izdelka v garancijskem roku.