slovenščina

UPRAVLJANJE S KABLI

Komponente in sistemi za upravljanje s kabli tako podpirajo kot držijo kable med namestitvijo in precej olajšajo naknadna vzdrževalna dela ali spremembe v kabelskem sistemu. To je predvsem pomembno v težkih pogojih okolja v industriji. Ponujamo tako standardne kot prilagojene rešitve za upravljanje s kabli različnih proizvajalcev: gibljive zaščitne cevi, toge aluminijaste zaščitne cevi, kovinske in plastične uvodnice ter pribor, kabelske verige, industrijske kabelske kolute, gibljive kable in drugo.

 

Naši glavni partnerji s področja rešitev za upravljanje s kabli so Flexicon Limited, Fintech GmbH, Agro AG, Brevetti Stendalto S.p.A., Icotek in Pressmaster.

cable management_brevetti.PNG

Nudimo plastične (najlonske) in kovinske kabelske verige različnih serij in oblik za različne aplikacije in mehanske zahtevnosti. Poleg verig nudimo tudi vso dodatno opremo in tehnično podporo.

 

PREBERITE VEČ

narrow-slot-grey-trunking.jpg

Izbirate lahko med različnimi tipi togih kabelskih nosilcev, ki zagotavljajo zaščito in zanesljivost pri upravljanju s kabli in drugimi vodniki v statičnih aplikacijah.

 

PREBERITE VEČ

flexible cable sleeves.jpg

Nudimo različne tipe standardnih izolacijskih cevk: elastične, termoskrčne, temperaturno izolativne, pletene in druge. Na voljo so v različnih dimenzijah, materialih in barvah.

 

PREBERITE VEČ

icotek clamps.jpg

Izbirate lahko med različnim kabelskim priborom: različni tipi kabelskih vezic, pritrdilci kablov in žic, EMC (EMI) rešitve za ozemljitev oklopljenih kablov in drugo.  

 

PREBERITE VEČ

cavotec_reels.jpg

Kabelski navijalci (odvijalci) podjetja Cavotec Alfo zagotavljajo najvišjo zanesljivost tudi v najzahtevnejših industrijskih aplikacijah.

   

 

PREBERITE VEČ

flexible conduits.jpg

Na voljo so različne vrste zaščitnih cevi za dinamično zaščito vaših inštalacij: najlonske (plastične), kovinske, odpirajoče, aranžirne, gradbene inštalacijske cevi in cevi za posebne namene.

 

PREBERITE VEČ

aluminum conduit.jpg

Nudimo aluminijaste, jeklene in plastične zaščitne cevi z vsem priborom. Namenjene so uporabi v težkih industrijskih pogojih, še posebej v aplikacijah, kjer je potrebna zaščita pred rjavenjem.

 

PREBERITE VEČ

agro_cable glands.jpg

Izbirate lahko med različnimi načini uvajanja kablov: enostavne gumi uvodnice, standardne kabelske uvodnice (kovinske ali plastične) in modularni sistemi uvajanja (okvirji, plošče …).

 

PREBERITE VEČ

icotek tools.png

Nudimo različno ročno orodje za rezanje vodnikov, stiskanje votlic in odstranjevanje izolacije, izbijače ter ostalo ročno orodje za delo s kabli in vodniki.   

 

PREBERITE VEČ

cable chains assembly.jpg

Z našim znanjem in izkušnjami vam pomagamo pri izbiri optimalnega sistema za upravljanje s kabli, ki ga je enostavno integrirati v obstoječi sistem. 
 

PREBERITE VEČ

Kontaktirajte našega specialista

+386 40 755 559

jurij@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.