Svetlobno varnostno označevanje naslovni

Napredne rešitve za svetlobno varnostno označevanje

Svetlobno varnostno označevanje na delovnem mestu igra zelo pomembno vlogo. Ne zagotavlja samo udobnih in produktivnih delovnih pogojev, ampak izboljšuje tudi varnost in preprečuje nesreče. Pravilno varnostno svetlobno označevanje v delovnem okolju prispeva k večjemu prepoznavanju tveganj, večji pozornosti in reakciji operaterjev ter zmanjšuje možnosti za napake.

Jasno označevanje s svetlobnimi oznakami

Safety Bar 25 (Progtech)
press to zoom
Mini in Mid Safe (Progtech)
press to zoom
Safety Bar 25 in Mini Safe (Progtech)
press to zoom
1/1

Svetlobne oznake za razliko od fiksnih oznak (barvanje, lepljenje ipd.) v veliko primerih bolj jasno označujejo nevarnosti in varne poti, predvsem tam, kjer obstajajo težave z apliciranjem fizičnih oznak. Njihova velika prednost je tudi premičnost. Tak primer aplikacije so žerjavi z nameščenim svetlobnim virom. Pravilno izbrane in nameščene rešitve svetlobnega varnostnega označevanja zelo učinkovito preprečujejo nezgode na delovnih mestih. Zaradi prednosti, ki jih prinaša svetlobno varnostno označevanje, ga uporablja vedno več podjetij.

V podjetju Nexum nudimo izdelke za varnostno svetlobno označevanje proizvajalca Progtech. Gre za podjetje, ki je specializirano za načrtovanje in izdelavo opreme za LED razsvetljavo. Njihovo znanje in izkušnje jim omogočajo oblikovanje in produkcijo prilagojenih LED rešitev za svetlobno varnostno označevanje.

Progtech luči so zasnovane tako, da z nizko porabo energije na tla projicirajo simbole in črte, s čimer se izognemo uporabi toksičnih barv na tleh, neprestanem ponovnem barvanju in lepljenju oznak ter težavam z umazanimi področji, kjer fizične oznake delujejo zelo slabo.

Za več informacij o rešitvah in izdelkih za varnostno razsvetljavo nas kontaktirajte ali prelistajte katalog proizvajalca Progtech.

Svetlobno varnostno označevanje za različne aplikacije

Nudimo prilagojene LED rešitve za varnostno svetlobno označevanje za različne aplikacije.

Varnostna razsvetljava na vozilih

Safety Bar 20 (Progtech).jpg

LED svetlobni viri, ki so aplicirani na vozilih, projicirajo močan žarek na razdalji več metrov, kar omogoča zgodnje opozarjanje na nevarnost prihoda vozila.

Varnostni svetlobni znaki

Mini in Mid Safe (Progtech).jpg

S projiciranjem varnostnih znakov na tla se zagotavlja varnost zaposlenih s široko paleto aplikacij, ki jih je mogoče doseči s posebnim sistemom leč.

Svetlobni signali za žerjave

Safety Bar 30.jpg

Industrijski LED projektorji za opozarjanje okolice na prihod oz. premike industrijskih žerjavov so idealni za večjo varnost žerjavistov in delavcev v bližini žerjavov.

Osvetlitev prašnih in vročih prostorov

Thor (Progtech).jpg

LED reflektorji so primerni za prašne prostore z visokimi temperaturami. Imajo stopnjo zaščite IP65 in so na voljo v nevtralni beli in hladno beli barvi.

LED projektorji za osvetljevanje poti

Safety Bar 25 (Progtech).jpg

Projektorji za osvetlitev transportnih poti, pešpoti, poti za izhode v sili itd. Projicirani žarki so vedno dobro vidni brez nevarnosti bledenja ali prekritja z umazanijo.

Posebna razsvetljava

Storm Tower (Progtech).jpg

Linija projektorjev Storm Tower je namenjena pritrditvi na svetlobne stolpe v zelo izpostavljenih okoljih, kot so pristanišča, letališča, naftne družbe itd.