Cable tools.jpg

Vrhunsko in zanesljivo orodje za delo s kabli

Nudimo različno ročno orodje za rezanje vodnikov, stiskanje votlic in odstranjevanje izolacije, izbijače ter ostalo ročno orodje za delo s kabli in vodniki.

Za izbiro pravega orodja vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica.

Orodja za elektrotehniko - stiskanje in snemanje izolacije

Orodje za elektrotehniko
press to zoom
Orodje za elektrotehniko
press to zoom
Orodje za elektrotehniko
press to zoom
1/1

Ročna orodja Pressmaster z izjemnimi ergonomskimi in mehanskimi značilnostmi so izdelana na Švedskem. Švedska tradicija najvišje kakovosti jekla zagotavlja največjo trajnost in zadovoljstvo z izdelki. Izdelujejo tako standardno kot prilagojeno orodje, ki zadovolji vsem potrebam na trgu. Večina Pressmaster orodij ima življenjsko dobo vsaj 50.000 ciklov ter odlično ergonomijo, zato je primerno za vsakdanje delo in serijska ročna dela. Poleg orodij Pressmaster nudimo tudi izbor orodij proizvajalca SES Sterling.

Nudimo orodje za stiskanje in snemanje izolacije za večino električnih, elektronskih in optičnih aplikacij. Orodja so visoke kakovosti, zelo zanesljiva in imajo odlične ergonomske značilnosti.

Katalogi in brošure

Za izbiro pravega orodja za stiskanje in snemanje izolacije vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli  vašega klica. V pomoč so vam lahko tudi katalogi in spletne strani proizvajalcev Pressmaster in SES Sterling.

 
 

Orodje in oprema za izbijanje lukenj ter spajkanje in odspajkanje

Orodje za izbijanje lukenj
press to zoom
Orodje za spajkanje in odspajkanje
press to zoom
Orodje za izbijanje lukenj
press to zoom
1/1

Nudimo manjša hidravlična ročna orodja za izbijanje lukenj, ki omogočajo hitro in enostavno izbijanje pravokotnih, kvadratnih ali okroglih lukenj. Kadar morate narediti več lukenj zaporedoma, je tako hidravlično orodje še posebej uporabno, saj je veliko hitrejše od klasičnih ročnih izbijačev.

Nudimo okrogle izbijače za izreze PG16, M16, M20, M25, M32, M40, M50, M63, M75 in M85. Za namestitev gumbov ali okroglih stikal nudimo 22,5 mm izbijač z integrirano zaskočno zaščito.

Za pravokotne in kvadratne izreze nudimo tudi orodja za 10-, 16- in24- polne industrijske konektorje kot tudi za večino Icotekovih sistemov uvajanja.

SES Sterling nudi kompletno opremo za spajkanje in odspajkanje - odstranjevanje zvarov.

Katalogi in brošure

Za izbiro pravega orodja in opreme za izbijanje lukenj ter spajkanje in odspajkanje vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica. V pomoč so vam lahko tudi katalogi in spletni strani proizvajalcev SES Sterling in Icotek.