slovenščina

Nexum je vaš zanesljivi partner za upravljanje kablov vse od ideje do inštalacij. Vse od enostavnih delov iz zaloge, do zahtevnih aplikacij po meri. Z veseljem vam bomo pomagali rešiti vaše potrebe in prihodnje izzive.

Orodje za delo s kabli

Katalogi in brošure:

 

 

Pressmaster Product Catalogue [EN]

Orodja za elektrotehniko - stiskanje in snemanje izolacije

 

Ročna orodja Pressmaster z izjemnimi ergonomskimi in mehanskimi značilnostmi so izdelana na Švedskem. Švedska tradicija najvišje kakovosti jekla zagotavlja največjo trajnost in zadovoljstvo z izdelki. Izdelujejo tako standardno kot prilagojeno orodje, ki zadovolji vsem potrebam na trgu. Večina Pressmaster orodij ima življenjsko dobo vsaj 50.000 ciklov ter odlično ergonomijo, zato je primerno za vsakdanje delo in serijska ročna dela.

 

Nudimo orodje za stiskanje in snemanje izolacije za večino električnih, elektronskih in optičnih aplikacij. Orodja so visoke kakovosti, zelo zanesljiva in imajo odlične ergonomske značilnosti.

 

Orodje za izbijanje lukenj in druga uporabna orodja

Nudimo manjša hidravlična ročna orodja za izbijanje lukenj, ki omogočajo hitro in enostavno izbijanje pravokotnih, kvadratnih ali okroglih lukenj. Kadar morate narediti več lukenj zaporedoma, je tako hidravlično orodje še posebej uporabno, saj je veliko hitrejše od klasičnih ročnih izbijačev.

 

Nudimo okrogle izbijače za izreze PG16, M16, M20, M25, M32, M40, M50, M63, M75 in M85. Za namestitev gumbov ali okroglih stikal nudimo 22,5 mm izbijač z integrirano zaskočno zaščito.

 

Za pravokotne in kvadratne izreze nudimo tudi orodja za 10-, 16- in 24- polne industrijske konektorje kot tudi za večino Icotekovih sistemov uvajanja.

Katalogi in brošure:

 

 

iCotek tools - catalogue extract [EN]

 

 

 

Kontaktirajte našega specialista

+386 40 755 559

jurij@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.