top of page

Prenosno orodje za stiskanje konektorjev – pametno orodje za profesionalce na poti

Zasnovano za profesionalce, ki na delo vzamejo svoje orodje

Okt. 01, 2021

Nexumov dobavitelj Pressmaster je vodilni svetovni proizvajalec profesionalnega orodja za zaključevanje kablov. Njihove inženirske izkušnje so globoko zakoreninjene v osrčju Švedske – države z močno tradicijo izdelave nekaterih najboljših ročnih orodij na svetu. Inovativnost, moderna tehnologija in mojstrstvo so jim pomagali obvladovati umetnost razvoja natančnih ročnih orodij za elektrotehnične, elektronske in industrijske trge.

Prenosno orodje za stiskanje konektorjev naravno dopolnjuje ponudbo Pressmaster orodja za rezanje in snemanje izolacije. To vsestransko in praktično orodje je idealno za uporabo na terenu.


Pressmaster prenosno orodje/klešče za stiskanje konektorjev je primerno za električarje in inženirje, ki potrebujejo dobro ročno orodje – zanesljivo, varno in udobno za uporabo. Danes se v delovnih okoljih teži k vedno večji učinkovitosti. Izvajalci inštalacij na terenu izvajajo celovite rešitve za električne napeljave, elektronsko varnost, video, podatkovne in telekomunikacijske sisteme. Sodobni inštalaterji, ki nudijo storitve na ključ, morajo biti opremljeni z orodjem za povezovanje vse večjega števila priključkov, vključno z napajalnimi, signalnimi, koaksialnimi, optičnimi in modularnimi priključki. Takšen komplet orodja je lahko precej težak za prenašanje. Klešče za stiskanje konektorjev (Mobile Crimp Tool) proizvajalca Pressmaster, so profesionalno orodje za celostno povezovanje različnih kabelskih priključkov. Širok nabor izmenljivih čeljusti nudi svobodo pri prilagajanju kompletov za splošne namene in tudi zelo posebne potrebe. Orodje je praktično in enostavno za uporabo, hkrati pa zagotavlja vrhunski rezultat stiskanja konektorjev.


Praktično in enostavno za uporabo

Pressmaster klešče za stiskanje konektorjev so zasnovane tako, da ustrezajo potrebam monterjev in vzdrževalcev. Oblikovane so tako, da uporabniku omogočajo dobro vidljivost pri vstavljanju konektorjev. Nežen stisk ročaja drži konektor v položaju pri vstavljanju žice. Stiskanje je končano s stiskom ročajev do sprostitve zaklepa. Enostavno zamenljive čeljusti se držijo skupaj v paru s posebnim zatičem in so dobavljene v modularni škatli za večkratno uporabo. Vsi detajli pri kleščah so optimizirani z namenom poenostavitve rokovanja.


Značilnosti Pressmaster prenosnih klešč za stiskanje konektorjev:


  • Zanesljivo: stiskanje je dosledno in natančno.

  • Enostavno za uporabo: dobro uravnoteženo orodje je oblikovano tako, da uporabniku omogoča popolno vidnost celotnega procesa stiskanja. Oblika ročajev omogoča enostavno stiskanje z eno ali dvema rokama.

  • Vsestransko uporabno: lahko dostopna funkcija za sprostitev omogoča hitro in enostavno menjavo matric za stiskanje. Dodatno orodje in vijačenje ni potrebno.

  • Praktično: čeljusti za stiskanje se hranijo v parih in so dobavljene v modularnih škatlicah za večkratno uporabo. Teža in velikost orodja sta optimizirani tako, da je orodje primerno za v žep in enostavno za prenašanje.

  • Udobno: celoten okvir orodja je prekrit z gladko plastiko za udobno uporabo tudi v hladnih pogojih.

  • Ekonomično: prihranek pri strošku ob nakupu več orodij z uporabo enih Pressmaster prenosnih klešč za stiskanje s prilagojenim kompletom matric za stiskanje, ki ustreza vašim potrebam.


Prilagojeni kompleti za vse potrebe

Prenosne klešče imajo širok nabor čeljusti za stiskanje. Komplete za industrijsko vzdrževanje, popravila avtomobilov ali omrežne inštalacije se lahko razširi in prilagodi. Osnovni kompleti so dobavljivi v embalaži, v kateri je prostora do pet matric za stiskanje. Dober začetek za vašo lastno zbirko orodij na poti do popolnega nabora orodij za stiskanje konektorjev.

Če želite izvedeti več o Pressmaster orodju v naši ponudbi, kontaktirajte našega produktnega specialista. Za več informacij o orodjih za delo s kabli kliknite tukaj.

KONTAKT

Jurij Žvab

Cable Management | Industrial Identification | Safety at Work


T: +386 40 755 559

E: jurij@nexum.si

bottom of page