Cable reels banner.jpg

Celostne rešitve na področju samodejnega navijanja in odvijanja električnih kablov

Kabelski navijalci (odvijalci) podejtij Cavotec in Normaf zagotavljajo najvišjo zanesljivost tudi v najzahtevnejših industrijskih aplikacijah.

Za izbiro pravih navijalcev/odvijalcev vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica.

Industrijski kabelski koluti

Industrijski kabelski koluti
press to zoom
Industrijski kabelski koluti
press to zoom
Industrijski kabelski koluti
press to zoom
1/1

Kabelski odvijalci se uporabljajo za samodejno navijanje električnih kablov pri premikajočih se industrijskih aplikacijah. V Nexumu vam z veseljem pomagamo pri načrtovanju, tehničnem svetovanju in dostavi ustreznih kabelskih odvijalcev za vaše potrebe. Izbirate lahko med vzmetnimi in motoriziranimi odvijalci.

Naša glavna dobavitelja za kabelske navijalce oz. odvijalce sta Cavotec in Normaf.

Standardni vzmetni odvijalci Cavotec in Normaf so zgrajeni iz modularnih komponent, kar omogoča veliko število kombinacij, ki ustrezajo različnim najpogostejšim zahtevam. Pametna zasnova kabelskih kolutov zagotavlja najvišjo zanesljivost tudi v najtežjih in najzahtevnejših aplikacijah. Vsak izdelek je skladen z IEC normativi in standardi ter najnovejšimi EU zahtevami (oznaka CE).

Katalogi in brošure

Za izbiro pravih kabelskih navijalcev/odvijalcev vedno priporočamo posvet z našimi specialisti, ki bodo veseli vašega klica. V pomoč so vam lahko tudi katalogi in spletne strani proizvajalcev Cavotec in Normaf.