Stack of Magazines

Nexum izpostavlja: novosti in zanimivosti z naših področij delovanja

arrow&v

Rešitve za pametno proizvodnjo – miniaturne sponke za tiskana vezja

Spojna tehnika

Jul. 22, 2021

Industrije se vedno bolj preusmerjajo v pametno proizvodnjo. Pametna proizvodnja (smart/intelligent manufacturing) je širok koncept, ki zajema optimizacijo proizvodnje in transakcijo izdelkov s celovito uporabo naprednih informacijskih in proizvodnih tehnologij. Velja za nov proizvodni model, ki temelji na znanosti inteligence in tehnologiji, ki močno nadgrajuje načrtovanje, proizvodnjo, upravljanje in integracijo celotnega življenjskega cikla tipičnega izdelka.

Businesswoman with Mask

Bluetooth obešanke ProSeries 6400

Varstvo pri delu

Jul. 05, 2021

Bluetooth obešanke proizvajalca Master Lock nadzorovano ščitijo vaše dragocenosti. Master Lock predstavlja novo obešanko iz družine ProSeries Bluetooth obešank - 6400. ProSeries Bluetooth 6400 obešanka je namenjena zaščiti skladišč, zabojnikov, gradbišč, industrijskih objektov, vrat in še veliko več. Dopolnjuje ponudbo Master Lock obešank z večjo odpornostjo proti napadom in vremenskim vplivom, kot jo imajo obstoječe Bluetooth obešanke v ponudbi.

Businesswoman with Mask

Nexumove nove rešitve za brezžično povezovanje

Spojna tehnika

Jun. 24, 2021

Brezžično povezovanje postaja vsak dan pomembnejše. Zato vedno stremimo k dopolnjevanju naše ponudbe s kvalitetnimi in zanesljivimi izdelki. V naš portfelj smo dodali Wi-Fi module, navigacijske satelitske module GPS/GNSS in oscilatorje in kristale proizvajalca Wi2Wi. Prednost njihovih izdelkov je v dolgoročni dobavljivosti, s čimer se zmanjšajo stroški kupcev pri certificiranju njihov izdelkov. Podjetje Wi2Wi si prizadeva, da njihovi izdelki kljub razvoju ostajajo dobavljivi.

Businesswoman with Mask

Napredne rešitve za svetlobno varnostno označevanje

Varstvo pri delu

Jun. 04, 2021

Svetlobno varnostno označevanje na delovnem mestu igra zelo pomembno vlogo. Ne zagotavlja samo udobnih in produktivnih delovnih pogojev, ampak izboljšuje tudi varnost in preprečuje nesreče. Pravilno varnostno svetlobno označevanje v delovnem okolju prispeva k večjemu prepoznavanju tveganj, večji pozornosti in reakciji operaterjev ter zmanjšuje možnosti za napake.

Businesswoman with Mask

Novi DC-DC pretvorniki: serija HRC05

Močnostna elektronika

Maj 28, 2021

Če vaš sistem potrebuje visokonapetostni vir napajanja, vendar ste omejeni pri prostoru in zahtevate več funkcionalnosti, tesnejše specifikacije in širši razpon temperaturnega območja delovanja, miniaturni HRC05 DC-DC pretvorniki predstavljajo popolno rešitev. Zagotavljajo točne in zanesljive napetosti do 6 kV z minimalnim odtisom. Omogočajo optimalno integracijo v raznolike visokonapetostne aplikacije.

Businesswoman with Mask