Stack of Magazines

Nexum izpostavlja: novosti in zanimivosti z naših področij delovanja

arrow&v

Avtomatizirano označevanje vodnikov

Označevanje v industriji

Mar. 10, 2022

Avtomatizirano označevanje je vedno pomembnejši del procesov v proizvodnji izdelkov in polizdelkov. Pomembno prispeva k tekočemu delovanju organizacije, sledljivosti in tudi prepoznavnosti znamke.

Businesswoman with Mask

Kaj so releji in zakaj so tako pomembni?

Spojna tehnika

Mar. 03, 2022

Releji so elektronska ali elektromagnetna stikala, učinkovita tako v kompleksnih kot enostavnih vezjih. Uporabljamo jih lahko namesto drugih oblik stikal ali pa so zasnovani na podlagi dejavnikov, kot je na primer zahtevan električni tok.

Businesswoman with Mask

Kako zaščititi kable pred mehanskimi poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi?

Upravljanje kablov

Feb. 28, 2022

Električni vodniki so nameščeni v najrazličnejših okoljih, za njih pa je potrebno zagotoviti zaščito pred mehanskimi in okoljskimi poškodbami. Ne glede na to, ali imate opravka z deli industrijskega generatorja ali serverjem podatkovnega centra, morate načrtovati upravljanje kablov. Predstavili bomo pomembne vidike, na katere morate biti pozorni pri urejanju kablov, ter možne rešitve za njihovo primerno urejenost.

Businesswoman with Mask

Hlajenje: varen in certificiran nabor ventilatorjev

Močnostna elektronika

Feb. 17, 2022

Pri hlajenju se ventilatorji običajno uporabljajo v kombinaciji s kompresorji in uparjalniki za toplotno izmenjavo z okoljem. Vendar pa uporaba novih plinov v sistemih hladilnih sredstev v primeru njihovega puščanja predstavlja tveganje za vžig ventilatorjev.

Businesswoman with Mask

Izjemen učinek barvnega tiska, ki traja

Označevanje v industriji

Jan. 19, 2022

Za tiskanje logotipov, ikon, slik in oznak za zapletene postopke potrebujete veliko materiala in časa. Še posebej, ko uporabljate napačen tiskalnik. Kar potrebujete, je inkjet tiskalnik, ki lahko uskladi kompleksnost varnostnih oznak z zahtevami industrijskega okolja. Za vas je tu BradyJet družina industrijskih inkjet tiskalnikov.

Businesswoman with Mask