Stack of Magazines

Nexum izpostavlja: novosti in zanimivosti z naših področij delovanja

arrow&v

Varnost v pomorski industriji

Varstvo pri delu

Okt. 11, 2022

Naredite vzdrževanje ladij in ploščadi varnejše in učinkovitejše z zanesljivimi in skladnimi rešitvami za identifikacijo varnosti. Proizvajalec Brady ponuja široko paleto zanesljivih identifikacijskih in varnostnih orodij za podporo visoko učinkovitim strokovnjakom za vzdrževanje, ki na varen način dokončajo hitre strojne posege.

Businesswoman with Mask

Zaščita Kabelskih snopov za visokonapetostne povezave v električnih vozilih

Upravljanje kablov

Sep. 19, 2022

Zaščitne aranžirne cevi kabelskih snopov PLIOZIP so enostavne za uporabo, zagotavljajo dober oprijem in dolgotrajno obstojnost. Poleg dobro uveljavljenih črnih cevi so sedaj na voljo tudi oranžne. Te so namenjene predvsem uporabi v električnih vozilih.

Businesswoman with Mask

Zakaj danes hitra dobava izdelkov predstavlja takšen izziv?

Spojna tehnika

Avg 18, 2022

V industriji elektronskih komponent je surovine težko dobiti. Odsotnost delavcev zaradi bolezni (Covid-19) ima še vedno velik vpliv na zamude v proizvodnji.

Businesswoman with Mask

Inovativna rešitev: Syntec® uvodnice za fasade in okna

Upravljanje kablov

Avg. 09, 2022

Proizvajalec Agro AG predstavlja inovativno rešitev za uvajanje vodnikov skozi moderne fasade in okna. Omogočajo hitro namestitev in prehod kablov skozi zunanje stene stavb. Hkrati zagotavljajo ustrezno tesnjenje in preprečujejo nastajanje toplotnih mostov.

Businesswoman with Mask

Nov model serije LYTE II, s katerim prihranite na prostoru

Močnostna elektronika

Jul. 19, 2022

Delta Electronics je razširila serijo napajalnikov LYTE II z novim 480 W modelom. 480 W model meri v širino 56 mm in je za 35 % tanjši od predhodne generacije, zaradi česar je prihranek prostora v električni omarici še toliko večji.

Businesswoman with Mask