Stack of Magazines

Nexum izpostavlja: novosti in zanimivosti z naših področij delovanja

arrow&v

Nov model serije LYTE II, s katerim prihranite na prostoru

Močnostna elektronika

Jul. 19, 2022

Delta Electronics je razširila serijo napajalnikov LYTE II z novim 480 W modelom. 480 W model meri v širino 56 mm in je za 35 % tanjši od predhodne generacije, zaradi česar je prihranek prostora v električni omarici še toliko večji.

Businesswoman with Mask

Novo v naši ponudbi: rešitve RFID

Označevanje v industriji

Jul. 15, 2022

Ali razmišljate o začetku sledenja in upravljanja vašega inventarja z uporabo tehnologije RFID? Tu smo, da vam pomagamo. Našo ponudbo storitev in izdelkov smo razširili z rešitvami RFID proizvajalca Nordic ID. Z njihovimi zmogljivimi fiksnimi in mobilnimi čitalci RFID ter antenami vam lahko ponudimo celovite rešitve za popolni pregled nad vašim inventarjem in pretokom blaga. Program vsebinsko odlično dopolnjujejo tudi RFID čipi proizvajalca Brady.

Businesswoman with Mask

Ali ste vedeli, da se požarna varnost električnih naprav začne že pri sponkah za tiskana vezja?

Spojna tehnika

Maj 27, 2022

Na področju industrijske avtomatizacije se je vedno posvečalo veliko pozornosti požarni varnosti. Pri avtomatskem delovanju električnih naprav včasih pride do prenapetosti ali kratkega stika. Takrat so prevodni kovinski deli sponke ali priključenih vodnikov izjemno vroči. Če v tem trenutku material ohišja sponke ne prenese vročine, lahko to ustvari vnetljive snovi, ki vodijo do požarnih nesreč.

Businesswoman with Mask

Avtomatizirano označevanje vodnikov

Označevanje v industriji

Mar. 10, 2022

Avtomatizirano označevanje je vedno pomembnejši del procesov v proizvodnji izdelkov in polizdelkov. Pomembno prispeva k tekočemu delovanju organizacije, sledljivosti in tudi prepoznavnosti znamke.

Businesswoman with Mask

Kaj so releji in zakaj so tako pomembni?

Spojna tehnika

Mar. 03, 2022

Releji so elektronska ali elektromagnetna stikala, učinkovita tako v kompleksnih kot enostavnih vezjih. Uporabljamo jih lahko namesto drugih oblik stikal ali pa so zasnovani na podlagi dejavnikov, kot je na primer zahtevan električni tok.

Businesswoman with Mask