slovenščina

Nexum je vaš zanesljivi partner za upravljanje kablov vse od ideje do inštalacij. Vse od enostavnih delov iz zaloge, do zahtevnih aplikacij po meri. Z veseljem vam bomo pomagali rešiti vaše potrebe in prihodnje izzive.

Togi kabelski nosilci

Kabelski kanali za elektro omarice

 

Nudimo različne tipe kabelskih kanalov proizvajalca SES Sterling:

  • Kabelski kanali z režami in osnovnimi izrezi

  • Kabelski kanali predoblikovani s posebnimi režami

  • Zaprti kabelski kanali z/brez osnovnih izrezov

  • Pribor za rezanje, pritrditev, označevanje in upravljanje kanalov

  • Izdelki za pritrditev kablov

Nova serija GN vključuje kabelske kanale z varno pritrjenim pokrovom. Omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje pokrova. Kabelski kanali so certificirano brez svinca in so skladni z direktivo RoHS.

+ Pribor

Kabelske police

 

Kabelske police se uporabljajo za podporo izoliranih močnostnih in komunikacijskih kablov. Pogosto se uporabljajo za upravljanje kablov v komercialnih in industrijskih aplikacijah. Še posebej so uporabni tam, kjer se pričakuje spremembe pri ožičevanju, saj se nove kable lahko namesti s polaganjem na police, namesto z vlečenjem skozi cevi.

 

Nudimo kabelske police proizvajalca Interflex S.L. Serija MULTIVIA poenostavlja delo inštalaterjev s sistemom hitre montaže in hkrati zagotavlja varnost pred poškodbami inštalacij. Serija MULTIVIA vključuje dva sistema:

 

  • Viafil: kabelske police iz žične mreže.

  • Viatec: »plug-in« kabelski pladenj iz zaščitene pločevine.

 

​Oba sistema vključujeta tudi ves potreben pribor in tako predstavljata enega izmed bolj celovitih sistemov upravljanja kablov na trgu.

Katalogi in brošure:

 

 

Interflex cable tray systems [EN]

+ Pribor

Kontaktirajte našega specialista

+386 40 755 559

jurij@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.