Avtomatizacija na področju označevanja vodnikov

Stroškovna učinkovitost, večja produktivnost in varnost ter boljša optimizacija

Feb. 28, 2020

Avtomatizirano označevanje kot del avtomatiziranih delovnih procesov prispeva k tekočem delovanju organizacije. Proizvajalec Brady ponuja družino tiskalnikov in aplikatorjev za avtomatizirano označevanje, ki omogočajo, da je delo opravljeno bolj učinkovito ter brez napak.

Danes je avtomatiziran delovni proces za obstoj na trgu nujno potreben. Pomen in prednosti avtomatizacije se kažejo v večji stroškovni učinkovitosti, kakovosti izvedbe, zmanjšanem vplivu človeškega faktorja na kakovost izdelkov, povečani varnosti in produktivnosti, boljšem nadzoru ter optimizaciji procesov.


Avtomatizirano označevanje kot del avtomatiziranih delovnih procesov prispeva k tekočem delovanju organizacije. Proizvajalec Brady ponuja družino tiskalnikov in aplikatorjev za avtomatizirano označevanje, ki omogočajo, da je delo opravljeno učinkovito in brez napak. Ta napredna tehnologija prispeva k:


  • povečanju produktivnosti – čas označevanja se razpolovi,

  • zmanjšanju napak – obstojno in konsistentno označevanje brez popravkov,

  • hitremu uvajanju sprememb – intuitivni barvni zaslon na dotik in uporabniški vmesnik omogočata enostavno spreminjanje nastavitev.


Brady je na področju avtomatizacije označevanja razvil več rešitev:


  • Wraptor™ A6500: tiskalnik in aplikator oznak za označevanje vodnikov z ovijanjem, natisne in aplicira oznako v manj kot 5 sekundah, identificira vodnike s premerom od 1,52 mm do 15,24 mm in aplicira oznake do širine 50,8 mm, tesno prileganje oznak vodnikom, različni materiali oznak (samoprekrivni vinil, poliamid, najlon).

  • BradyPrinter A5500: tiskalnik in aplikator zastavic za označevanje vodnikov, konsistentne aplikacije, različne možnosti prenosa podatkov v tiskalnik, oznake iz ultra agresivnega poliestra za aplikacijo na prašne barve, gladke, grobe ali nepravilno oblikovane površine.


Tiskalnika A6500 in A5500 uporabljata tehnologijo termičnega tiskanja z resolucijo 300 dpi, zaradi česar je kakovost tiska odlična, oznake so dobro berljive in odporne tudi na ekstremne zunanje vplive.


Napredno tehnologijo Brady tiskalnikov Wraptor™ A6500 in BradyPrinter A5500 dopolnjuje modularna programska platforma Brady Workstation, ki je z možnostjo izbora potrebnih orodij in aplikacij, enostavnih in učinkovitih za uporabo, revolucionirala oblikovanje in tiskanje oznak. Ena od aplikacij, ki jih ponuja Brady Workstation, je Data Automation, ki prejema podatke iz različnih sistemov, in jih nato pretvori v oznake, narejene po meri. Tako se izognemo morebitnim napakam in privarčujemo na času.


Avtomatizirano označevanje (od oblikovanja oznak do njihovega apliciranja) prispeva k bistveno hitrejšemu označevanju, večji natančnosti, konsistentnosti in produktivnosti.


Več informacij o naši ponudbi s področja avtomatiziranega označevanja si lahko preberete tukaj. Izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri optimalne rešitve za vaše potrebe. Za pomoč se obrnite na našega specialista.

Želite biti informirani o naših novostih, aktualnih dogajanjih in promocijah?

Nexum d.o.o.

Obrtniška ulica 11

1370 Logatec, Slovenija

Tel.: +386 1 759 17 46

E-mail: info@nexum.si

Delovni čas

pon. - čet.: 08:00—16:00

pet.: 08:00—15:00

sob. in ned.: zaprto

© 2020 by Nexum Ltd.