top of page

Nexumova uspešna predstavitev inovativnih rešitev na Sejmu Dom 2024

V glavni vlogi senzorske in svetlobne rešitve podjetja Steinel

Mar. 18, 2024

Med 6. in 10. marcem je ljubljansko Gospodarsko razstavišče gostilo Sejem Dom. Nexum je na sejmu pritegnil pozornost kot uradni zastopnik podjetja Steinel, ki slovi po inovativnih senzorskih in svetlobnih rešitvah.

Obiskovalcem našega razstavnega prostora smo predstavili širok spekter izdelkov Steinel, ki vključuje najnovejše tehnološke dosežke na področju senzorjev, osvetlitve ter pametnih rešitev za dom in poslovne prostore. Ob tem smo poudarili prednosti in možnosti uporabe teh rešitev v različnih okoljih, od domače varnosti do energetske učinkovitosti.


Nexum je na svojem razstavnem prostoru predstavil tudi inštalacijske doze proizvajalca Kaiser Elektro ter zaščitne inštalacijske cevi podjetja Dietzel Univolt. S tem smo obiskovalcem ponudili celovit vpogled v raznovrstne možnosti in rešitve na področju elektroinštalacij, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in varnosti.


Vsi obiskovalci našega razstavnega prostora so se lahko posvetovali s strokovnjaki iz naše ekipe, ki so nudili informacije o izdelkih, njihovih lastnostih ter možnosti uporabe v različnih scenarijih. Prav tako smo obiskovalcem nudili individualna svetovanja za njihove specifične potrebe in projekte.


Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za obisk in zanimanje za naše rešitve. Nekaj utrinkov s sejma si lahko ogledate v spodnji galeriji.


Za nadaljnje informacije o naših rešitvah ter možnostih sodelovanja, vabljeni, da stopite v stik z našim predstavnikom Jožetom Rusom, ki je na voljo za vsa vprašanja in svetovanje.

Nexum še naprej ostaja zavezan k inovativnim rešitvam, kakovosti in zadovoljstvu strank. Sledite nam za več novic, razvojnih dosežkov ter prihajajočih dogodkov na Nexum LinkedIn profilu ali se prijavite na E-novice.

KONTAKT

Jože Rus

Installation


T: +386 31 014 661

E: joze@nexum.si

bottom of page