slovenščina

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

AC/DC napajalniki

Pri avtomatiziranih proizvodnih procesih je oskrba z električno energijo osnova, ki zagotavlja stabilnost in varnost sistema. Izbira ustreznega napajanja predstavlja bistveno razliko med napravo, ki obratuje optimalno, in napravo, ki deluje neskladno. Nudimo najnovejšo tehnologijo v najbolj kompaktnih oblikah.

 

​Izberete lahko AC/DC napajalnike naših partnerjev Delta Electronics in XP Power, ki sta nepremagljiva pri oblikovanju in izkušnjah na področju industrijskih napajalnikov. Nudimo široko paleto AC/DC napajalnikov z različnimi montažnimi sistemi, vključno z montažo na DIN letev, v ohišju za direktno montažo ali brez ohišja za direktno montažo.

Napajalniki v ohišju

​Izbirate lahko med različnimi napajalniki za direktno montažo za najrazličnejše potrebe. Lahko se na primer odločite za inovativno serijo napajalnikov z aluminijastim ohišjem, odpornim na rjavenje, ali cenovno ugodnejšo serijo napajalnikov z visokimi specifikacijami, ki presegajo njihov ceno.

Napajalniki brez ohišja

Serija napajalnikov za vgradnjo z različnimi nazivnimi izhodnimi napetostmi in različnimi konfiguracijskimi možnostmi:

 

  • C - zaprt

  • L - okvir L

  • B - odprt okvir

Napajalniki za montažo na DIN letev

Napajalniki za montažo na DIN letev so izdelani iz različnih materialov za različne funkcije, kot na primer: serija CliQ z aluminijastim ohišjem ter napredni sistem za povečanje moči (serija CliQM) za zahtevnejše aplikacije.

Dodatni moduli za montažo na DIN letev

Moduli za montažo na DIN letev izboljšujejo vaše rešitve za upravljanje električne energije. Moduli vključujejo industrijske DC UPS module in izravnalne ter redundančne module, ki so oblikovani za brezhibno delovanje z napajalniki.

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.