Active and passive optic solutions.jpg

Aktivne in pasivne optične rešitve za medsebojno povezovanje optičnih vlaken prihodnosti

Pri zasnovi, ki zahteva visokohitrostno povezavo, je izjemno pomembno, da poti speljete okoli vseh morebitnih ovir hitrosti na poti signala. Za doseganje optimalnega signala je treba razumeti in obvladati dejavnike, kot so usklajenost, tolerance, zasnova, širina poti, prevleka in bakreno jedkanje. Zasnova mora vključevati priključke z ustreznim kablom.

Optični sistemi sredinskega vezja

FireFly™ Micro Flyover System™ je rešitev za medsebojno povezovanje optičnih vlaken prihodnosti z zmogljivostjo do 28 Gb/s in potjo do 56 Gbps. Sistem je zasnovan tako, da se lahko bakreni in optični sistem izmenjujeta z uporabo istega visoko zmogljivega kompleta priključkov. Sistem z enostavno montažo izboljšuje celovitost signala in povečuje dolžino njegove poti, s tem pa ustreza današnjim in bodočim zahtevam po pretoku podatkov. Zaradi vodilno majhnega odtisa v industriji omogoča sistem FireFly™ večjo gostoto in bližino za povezavo dveh čipov, vezij, komponent na vezju ali dveh sistemov. 

Katalogi in brošure:

Za dodatne informacije kontaktirajte našega specialista.

Sistemi PCIe

Sklopi aktivnih optičnih kablov PCIe® v izvedbi x4 in x8 tvorijo elemente s štirimi neodvisnimi optičnimi kanali, ki so popolnoma ločeni in podpirajo hitrosti prenosa podatkov Gen 3 do 100 m. Opremljeni so s popolnoma integriranim pretvornikom električnega signala v optičnega, ki je na voljo s popolnoma aktivnimi optičnimi kabli z gostiteljem in ciljem ali pa s polaktivnimi optičnimi kabli s protokolom za prenos medija kot končno možnostjo.

Katalogi in brošure:

Za dodatne informacije kontaktirajte našega specialista.

Pasivni optični sistemi

Pasivni sistemi optičnih kablov podpirajo aplikacije z visoko gostoto s protokolom za prenos in enojnim ali dvojnim vratnim adapterjem za povezovanje. Sklop kablov je na voljo z 12 ali 14 vlakni in možnostjo zaklepanja na adapterju za pravilno postavitev. 

Katalogi in brošure:

Za dodatne informacije kontaktirajte našega specialista.