slovenščina

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe.

 

Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami za tiskana vezja, visokohitrostnimi kabli in priključki, aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, RF rešitvami, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

Aktivne in pasivne optične rešitve

Pri zasnovi, ki zahteva visokohitrostno povezavo, je izjemno pomembno, da poti speljete okoli vseh morebitnih ovir hitrosti na poti signala. Za doseganje optimalnega signala je treba razumeti in obvladati dejavnike, kot so usklajenost, tolerance, zasnova, širina poti, prevleka in bakreno jedkanje. Zasnova mora vključevati priključke z ustreznim kablom.

 

Podjetje Samtec, naš glavni dobavitelj visokohitrostnih komponent, zagotavlja izjemne storitve, kakovostne izdelke, inovativno tehnologijo in priročno oblikovana orodja. Nudi široko izbiro aktivnih in pasivnih optičnih rešitev.

Katalogi in brošure:

Samtec Optics Catalogue [EN]

Optični sistemi sredinskega vezja​

 

FireFly™ Micro Flyover System™ je rešitev za medsebojno povezovanje optičnih vlaken prihodnosti z zmogljivostjo do 28 Gb/s in potjo do 56 Gbps. Sistem je zasnovan tako, da se lahko bakreni in optični sistem izmenjujeta z uporabo istega visoko zmogljivega kompleta priključkov. Sistem, katerega montaža je enostavna, izboljšuje celovitost signala in povečuje dolžino njegove poti, s tem pa ustreza današnjim in bodočim zahtevam po pretoku podatkov. Zaradi vodilno majhnega odtisa v industriji omogoča sistem FireFly™ večjo gostoto in bližino za povezavo dveh čipov, vezij, komponent na vezju ali dveh sistemov.

Sistemi PCle

 

Sklopi aktivnih optičnih kablov PCIe® v izvedbah x4 in x8 tvorijo elemente s štirimi neodvisnimi optičnimi kanali, ki so popolnoma ločeni in podpirajo hitrosti prenosa podatkov Gen 3 do 100 metrov. Opremljeni so s popolnoma integriranim pretvornikom električnega signala v optičnega, ki je na voljo s popolnoma aktivnimi optičnimi kabli z gostiteljem in ciljem ali pa s polaktivnimi optičnimi kabli s protokolom za prenos medija kot končno možnostjo.

Katalogi in brošure:

Samtec Optics Catalogue [EN]

Katalogi in brošure:

Samtec Optics Catalogue [EN]

Pasivni optični sistemi

Pasivni sistemi optičnih kablov podpirajo aplikacije z visoko gostoto s protokolom za prenos in enojnim ali dvojnim vratnim adapterjem za povezovanje. Sklop kablov je na voljo z 12 ali 14 vlakni in možnostjo zaklepanja na adapterju za pravilno postavitev.

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.