top of page
PCB accessories banner.jpg

Celovite rešitve za označevanje in zaščito tiskanih vezij: dodatki za tiskana vezja

Ustvarjanje varnega in učinkovitega delovnega okolja zahteva jasne oznake in ustrezna orodja. Tehnologija označevanja zagotavlja, da vaša proizvodna linija elektronike teče gladko in donosno. 

 

Največja nevarnost pri delu z elektronskimi komponentami je elektrostatična razelektritev (ESD). Celo majhna količina naboja lahko uniči občutljivo strukturo komponent. Zato je uporaba elektrostatično zaščitenih orodij ključnega pomena. 

 

Naš partner na področju označevanja in zaščite tiskanih vezij je podjetje Brady s široko paleto oznak za tiskana vezja in druge komponente. Nudimo tudi profesionalna orodja svetovno priznanega nemškega podjetja Wiha. Specializirani so za izdelke, ki izpolnjujejo najvišje zahteve glede funkcionalnosti, trajnosti in ergonomske oblike. 

Označevanje in zaščita tiskanih vezij

Označevanje tiskanih vezij (Brady)

Nudimo celovite rešitve za označevanje tiskanih vezij in komponent:

  • oznake za elektronsko opremo in servisiranje,

  • kontrolne puščice in orodja za hitro ustvarjanje pik,

  • maske za spajkanje,

  • identifikacijske oznake za tiskana vezja in sestavne dele vezij,

  • oznake za opozorilo na statični naboj.

Katalogi in brošure:

ESD ročna orodja

ESD ročna orodja (Wiha)

Oprema, proizvajalca Wiha, za natančno elektrostatično razelektritev izpolnjuje zahteve za orodja, ki se uporabljajo na občutljivih območjih s statičnim nabojem. 

 

Nudimo profesionalne izvijače, klešče, nože in pincete. Izbirate lahko med različnimi lastnostmi glede na vaše zahteve. Orodja z elektrostatično razbremenitvijo izpolnjujejo zahteve standarda IEC 61340-5-1 in imajo ročke s površinskim uporom, ki znaša od 106 do 109 ohmov. 

Katalogi in brošure:

Označevanje in zaščita TIV
ESD ročna orodja
bottom of page