slovenščina

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe.

 

Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami za tiskana vezja, visokohitrostnimi kabli in priključki, aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, RF rešitvami, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

Dodatki

Ustvarjanje varnega in učinkovitega delovnega okolja zahteva jasne oznake in ustrezna orodja. Tehnologija označevanja zagotavlja, da vaša proizvodna linija elektronike teče gladko in donosno.

 

Največja nevarnost pri delu z elektronskimi komponentami je elektrostatična razelektritev (ESD). Celo majhna količina naboja lahko uniči občutljivo strukturo komponent. Zato je uporaba elektrostatično zaščitenih orodij ključnega pomena.

 

​Naš partner na področju označevanja in zaščite tiskanih vezij je podjetje Brady s široko paleto oznak za tiskana vezja in druge komponente. Nudimo tudi profesionalna orodja svetovno priznanega nemškega podjetja Wiha. Specializirani so za izdelke, ki izpolnjujejo najvišje zahteve glede funkcionalnosti, trajnosti in ergonomske oblike

Označevanje in zaščita tiskanih vezij​

Nudimo celovite rešitve za označevanje tiskanih vezij in komponent:

  • oznake za elektronsko opremo in servisiranje,

  • kontrolne puščice in orodja za hitro ustvarjanje pik,

  • maske za spajkanje,

  • identifikacijske oznake za tiskana vezja in sestavne dele vezij,

  • oznake za opozorilo na statični naboj.

ESD ročna orodja​

Oprema za natančno elektrostatično razelektritev podjetja Wiha izpolnjuje zahteve za orodja, ki se uporabljajo na občutljivih območjih s statičnim nabojem.

Nudimo profesionalne izvijače, klešče, nože in pincete. Izbirate lahko med različnimi lastnostmi glede na vaše zahteve. Orodja z elektrostatično razbremenitvijo izpolnjujejo zahteve standarda IEC 61340-5-1 in imajo ročke s površinskim uporom, ki znaša od 106 do 109 ohmov.

Katalogi in brošure:

Wiha: ESD Tools Catalogue [EN]

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.