top of page
High speed cables and connectors.jpg

Visokokakovostni konektorji in kabli za hitre prenose

Pri zasnovi, ki zahteva visokohitrostno povezavo, je izjemno pomembno, da poti speljete okoli vseh morebitnih ovir hitrosti na poti signala. Za doseganje optimalnega signala je treba razumeti in obvladati dejavnike, kot so usklajenost, tolerance, zasnova, širina poti, prevleka, bakreno jedkanje. Zasnova mora vključevati priključke z ustreznim kablom.

Podjetje Samtec, naš glavni dobavitelj visokohitrostnih komponent, zagotavlja izjemne storitve, kakovostne izdelke, inovativno tehnologijo in priročno oblikovana orodja. Nudimo širok spekter priključkov visokih hitrosti za povezavo dveh vezij ter kabelskih sistemov za hitre prenose.

Konektorji za hitre prenose

Ponujamo široko paleto konektorjev za povezavo dveh vezij proizvajalca Samtec. Najpogosteje se uporabljajo v odprtih visokohitrostnih sistemih in sistemih z režami visoke gostote, v sistemih z visokohitrostnimi karticami ali "backplane" sistemih ter več-čipnih sistemih z majhnim rastrom med ploščami do 0,40 mm oziroma višine do 1 mm.

 

Mikro in robustni izdelki so opremljeni s kontaktnim sistemom Tiger Eye™ proizvajalca Samtec z različnimi rastri ter visokozmogljivimi trakovi in kombiniranimi priključki za signal/napetost do 60 A/rezilo. Standardni vtični sistemi za povezavo dveh vezij so na voljo z različnimi rastri, gostotami, višinami in usmeritvami.

Katalogi in brošure:

Konektorji za hitre prenose

Kabli za hitre prenose

Sklopi kablov podjetja Samtec vključujejo visokohitrostne komplete z mikro koaksialnimi ali tvinaksialnimi kabli. Zatesnjena plošča in sistemi vhod/izhod zagotavljajo vodotesnost razreda IP67 in IP68. Na voljo je tudi celotna linija kabelskih sklopov z žicami, priključki IDC in FFC, vključno s široko izbiro ohišij in kontaktnih elementov ter ročnega orodja in polavtomatskih aplikatorjev.

Katalogi in brošure:

Kabli za hitre prenose
bottom of page