Power supply for medical devices_nova.jp

Napajalniki za medicinske naprave za zagotavljanje najvišje stopnje varnosti

Področje medicine je danes pod vplivom velikih zdravstvenih izzivov, kot je npr. hitro širjenje virusne bolezni COVID-19. Ko svet hiti z dobavo medicinskih naprav, je še toliko bolj pomembno, da so naprave varne in zanesljive. Napajalniki imajo pomembno vlogo pri zagotavljanju pacientove varnosti pri uporabi katerekoli medicinske naprave in morajo izpolnjevati stroge mednarodne standarde. Tretja izdaja standarda ES/IEC/EN 60601-1 uvaja smernice, ki so strožje v primerjavi s smernicami za druge naprave. Izbira napajalnikov za medicinsko uporabo in njihove specifikacije so področje, h kateremu moramo pristopiti izredno previdno. Sodobna medicinska oprema predvideva uporabo napajalnikov, ki so kompaktni, lahki, stroškovno učinkoviti, zanesljivi in izjemno varni.

 

Področje napajalnikov za medicinske naprave pokrivamo s paleto platforme adapterjev in vgradnih napajalnikov za aplikacije v medicini, kot so ultrazvok, kondenzatorji kisika in rentgen. Sodelujemo s podjetji XP Power, CUI (a bel group) in Delta Electronics, ki nudijo zanesljive in varne izdelke. 

Katalogi in brošure

 

Vgradni napajalniki brez ohišja

Delta MEU-600C24T
press to zoom
Delta MEP-25A15J
press to zoom
Delta MDS-040APS12 B
press to zoom
1/1

Izbirate lahko med različnimi kakovostnimi vgradnimi napajalniki za uporabo v medicinske namene. Napajalniki z odprtim okvirjem so zelo učinkovita in zanesljiva rešitev za notranje napajanje medicinske opreme ali sistemov z električno energijo.

Vgradni napajalniki v ohišju

Delta MDS-350AD701
press to zoom
Delta GSP750
press to zoom
Delta MDS-200ADB12 AA
press to zoom
1/1

Vsi zaprti napajalniki so certificirani za medicinsko opremo in ITE varnost. Izdelki v močnem kovinskem ohišju se lahko uporabljajo za medicinsko in ITE opremo.

Vgradni napajalniki serije IMA

Delta IMA-X1000-12
press to zoom
Delta IMA-X400-12
press to zoom
Delta IMA-X600-12
press to zoom
1/1

Serija napajalnikov IMA je učinkovita in pametna rešitev z medicinskimi certifikati in potrdilom za uporabo v medicini.

Nudimo tudi napajalnike v izvedbi s standardno obliko ATX in izhodnimi priključnimi pini. Certificirani so na podlagi medicinskih standardov in primerni za uporabo z medicinskimi napravami s klasifikacijo tipa BF. Serija nastavljivih napajalnikov se uporablja v medicinske namene in v industriji. Opremljena je z univerzalnim AC priključkom od 90 VAC in ima širok obseg delovne temperature od -20 °C do 70 °C (s polno močjo delovanja do 50 °C).

 

Adapterji

Delta MDS-005AAS05
press to zoom
XP Power AHM85PS19
press to zoom
Delta MEA-065A12C
press to zoom
1/1

Nudimo kakovostne adapterje vodilnih proizvajalcev napajalnikov, ki zagotavljajo oskrbo z zunanjo električno energijo visoke kakovosti za medicinske sisteme in opremo.