slovenščina

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

 

Napajalniki za medicinske naprave

Ti napajalniki so vir električne energije z lastnostmi, ki morajo izpolnjevati potrebne standarde za uporabo v medicinske namene. Tretja izdaja standarda ES/IEC/EN 60601-1 uvaja smernice, ki so strožje v primerjavi s smernicami za druge naprave. Izbira napajalnikov za medicinsko uporabo in njihove specifikacije so področje, h kateremu moramo pristopiti izredno previdno. Sodobna medicinska oprema predvideva uporabo napajalnikov, ki so kompaktni, lahki, stroškovno učinkoviti, zanesljivi in izjemno varni.

 

​Področje napajalnikov za medicinske naprave pokrivamo s paleto platforme adapterjev in vgradnih napajalnikov za aplikacije v medicini, kot so ultrazvok, kondenzatorji kisika, rentgen. Sodelujemo s podjetji XP Power, CUI in Delta Electronics, ki nudijo zanesljive in varne izdelke.

Vgradni napajalniki

Izbirate lahko med različnimi kakovostnimi vgradnimi napajalniki za uporabo v medicinske namene:

  • Napajalnik brez ohišja

Napajalniki z odprtim okvirjem so zelo učinkovita in zanesljiva rešitev za notranje napajanje medicinske opreme ali sistemov z električno energijo.

  • Napajalnik v ohišju

Vsi zaprti napajalniki so certificirani za medicinsko opremo in ITE varnost. Izdelki v močnem kovinskem ohišju se lahko uporabljajo za medicinsko in ITE opremo.

  • IMA

Serija napajalnikov IMA je učinkovita in pametna rešitev z medicinskimi certifikati in potrdilom za uporabo v medicini.

 

Nudimo tudi napajalnike v izvedbi s standardno obliko ATX in izhodnimi priključnimi pini. Certificirani na podlagi medicinskih standardov in primerni za uporabo z medicinskimi napravami s klasifikacijo tipa BF. Serija nastavljivih napajalnikov se uporablja v medicinske namene in v industriji. Opremljena je z univerzalnim AC priključkom od 90 Vac in ima širok obseg delovne temperature od -20 °C do +70 °C (s polno močjo delovanja do 50 °C).

Adapterji

 

Nudimo kakovostne adapterje vodilnih proizvajalcev napajalnikov, ki zagotavljajo oskrbo z zunanjo električno energijo visoke kakovosti za medicinske sisteme in opremo.

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.