top of page

Novi DC-DC pretvorniki: serija HRC05

Visoko zmogljiva, zanesljiva in kompaktna rešitev za kritične (long-term) aplikacije, ki potrebujejo komponente za dolgotrajno delovanje

Maj 28, 2021

Če vaš sistem potrebuje visokonapetostni vir napajanja, vendar ste omejeni pri prostoru in zahtevate več funkcionalnosti, tesnejše specifikacije in širši razpon temperaturnega območja delovanja, miniaturni HRC05 DC-DC pretvorniki predstavljajo popolno rešitev. Zagotavljajo točne in zanesljive napetosti do 6 kV z minimalnim odtisom. Omogočajo optimalno integracijo v raznolike visokonapetostne aplikacije.

Kompaktni in zanesljivi DC-DC pretvorniki za kritične aplikacije, ki potrebujejo komponente za dolgotrajno delovanje

Če se ukvarjate s kritičnimi analitičnimi, medicinskimi aplikacijami, polprevodniki ali detektorji, potrebujete zanesljiv visokonapetostni vir napajanja.


Izbira DC-DC pretvornika s primernimi visokonapetostnimi zahtevami je lahko enostavna. Vendar, ali ste prepričani, da ima vse pomembne funkcije, ki jih potrebujete? Ali vključuje nadzor nad napetostjo, vgrajeno omejitev toka, regulacijo in spremljanje napetosti? Ali je natančen in zagotavlja dolgoročno zanesljivost in varno delovanje v zahtevanem temperaturnem območju?


Odgovor na zgornja vprašanja so HRC05 visokonapetostni miniaturni DC-DC pretvorniki (5 W), ki nudijo vse zgoraj omenjene značilnosti in še več. Na podlagi dolgoletnih izkušenj ter obsežnih validacij in testiranj zasnove jih je razvilo podjetje XP Power.


Imate težave z integracijo visoke napetosti v vašo aplikacijo?

Visokonapetostni pretvornik je lažje integrirati, če ima, tako kot pretvornik HRC05, reguliran, natančen visokonapetostni izhod, skupaj z monitoringom napetosti in toka ter z nadzorom izhodne napetosti. Enostavna integracija je prav tako povezana z varnostnimi funkcijami, kot so vhodna prenapetostna zaščita, omejitev izhodnega toka in ARC zaščita ter zaščita pred preobremenitvijo. HRC05 pretvornik vključuje vse te ključne funkcije v minimalnem prostoru, tako da lahko pretvornik vključite v katerokoli ciljno aplikacijo.


Visokonapetostni regulirani DC-DC pretvornik HRC05 zagotavlja visoko zmogljivostne rešitve za širok spekter projektov. Ne glede na to, ali razvijate občutljive laboratorijske instrumente, aplikacije za medicinsko diagnostiko, preglede, detekcijo ali znanstveno opremo, izdelki proizvajalca XP Power izpolnjujejo vaše potrebe po visoki učinkovitosti in zanesljivosti. Napredne funkcije in tehnične specifikacije omogočajo enostavno načrtovanje visokonapetostne zmogljivosti vaših aplikacij.


Ključne specifikacije:

 • Vhodna napetost: 24 V nominalna (22 V – 30 V)

 • Izhodne napetosti: +/- 350 V do +/- 6000 V

 • Krmilna napetost: od 0 do 5 V

 • Obremenitev in linijska regulacija: 0,01 %

 • Valovitost: 0,01 %

 • Temperaturni koeficient: 100 ppm / C

 • Stabilnost: 100 ppm / 8 ur

 • Temperaturno območje delovanja (okvir): -40 °C do 70 °C

 • Zaščita pred preobremenitvijo, kratkim stikom in pregrevanjem

 • Okvir iz aluminija, vakuumska inkapsulacija

 • Izpolnjuje standarde RoHS, CE in UL


Novi selector guide DC-DC pretvornikov

XP Power je izdal novi selector guide DC-DC pretvornikov z vključenimi povezavami do specifikacij vsakega izdelka. Selector guide je dopolnjen s številnimi novimi izdelki, vključno s tistimi, ki bodo na trg prišli v prihodnjih mesecih. Kategorije DC-DC izdelkov podjetja XP Power so: ITE, LED gonilniki, fotovoltaika, SMD, medicina, preklopni regulatorji, za montažo na šasijo/DIN letev, železnica & obnovljiva energija. Novi selector guide XP Power DC-DC pretvornikov si lahko ogledate tukaj.


Za več informacij o DC-DC pretvornikih serije HRC05 se obrnite na našega specialista. Če želite izvedeti več o DC-DC pretvornikih v naši ponudbi kliknite tukaj.

KONTAKT

Aleksandra Memon

Power Electronics | PCB Relays & SSR | PCB Connectivity


T: +386 41 681 876

E: aleksandra@nexum.si

bottom of page