slovenščina

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

 

DC/DC pretvorniki

Pretvorniki enosmernega toka spreminjajo napetost vira enosmernega toka. Uporabljajo se za zvišanje ali znižanje ravni napetosti. Prevelika moč lahko uniči napravo, premajhna pa lahko ne zadostuje za delovanje naprave. Pretvornik spreminja napetost akumulatorja tako, da znižuje ali zvišuje raven napetosti.

 

Nudimo široko paleto izdelkov priznanih proizvajalcev XP Power, Delta Electronics, CUI in ABB, ki se lahko uporabijo za moči od 0,25 W in do 1300 W, v različnih oblikah, ki vključujejo SMD montažo na tiskano vezje, THR skozi izvrtino, na šasijo, na hlajeno osnovno ploščo itd. Vsi naši dobavitelji so svetovno priznani proizvajalci zanesljivih rešitev in nudijo izdelke najboljše kakovosti.

DC/DC pretvorniki za montažo na tiskano vezje

Preklopni regulatorji

DC/DC pretvorniki za montažno na hlajeni osnovni plošči

Visokonapetostni DC/DC pretvorniki

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.