top of page

Varnost v pomorski industriji

Omejite varnostna tveganja in se izognite nesrečam na delovnem mestu za sodelavce in izvajalce z jasnimi in zanesljivimi varnostnimi rešitvami.

Okt. 11, 2022

Naredite vzdrževanje ladij in ploščadi varnejše in učinkovitejše z zanesljivimi in skladnimi rešitvami za identifikacijo varnosti. Proizvajalec Brady ponuja široko paleto zanesljivih identifikacijskih in varnostnih orodij za podporo visoko učinkovitim strokovnjakom za vzdrževanje, ki na varen način dokončajo hitre strojne posege.

Zaščitite posadke

Omejite varnostna tveganja in se izognite nesrečam na delovnem mestu za sodelavce in izvajalce z jasnimi in zanesljivimi varnostnimi rešitvami.


Premični deli, preostale energije, prezgodnji vklop stroja, zdrsi in padci: vzdrževalni posegi so lahko izjemno tvegani, če niso ustrezno pripravljeni. Poskrbite, da bo vaša celotna posadka varna in operativna z varnostnimi rešitvami, ki omejujejo tveganja, povezana s premikajočimi se deli stroja in razlitji stroja.


Pomorski varnostni znaki skrbijo za vodenje in zaščito posadke, oznake cevi olajšajo vzdrževanje cevi, oznake tal povečujejo učinkovitost prostora, vizualno označevanje spodbuja varno uporabo opreme, Lo-To varnejši strojni posegi, nadzor razlitja pa preprečuje okoljsko škodo.


Identifikacija

Če se v različnih vsakodnevnih delovnih procesih srečujete z več izzivi identifikacije, imamo za vas enostavne rešitve.


Nobena ladja ali ploščad ne ostane v pristanišču ali na vzdrževanju dlje, kot je potrebno. Minimiziranje tveganja in maksimiranje učinkovitosti omogočata odlične vzdrževalne posege, ki na najbolj optimalen način povrnejo osnovna sredstva za delo.


Lažje in hitreje najdete kabel če je označen z oznako kablov, enostavno sledenje orodja z RFID oznakami, nalepke odporne na morske pogoje pripomorejo pri identifikaciji blaga. Brady nalepke za uporabo na prostem zdržijo do 12 let, metalizirane nalepke pa imajo obstojnost do 30 let.

KONTAKT

Jurij Žvab

Cable Management | Industrial Identification | Safety at Work


T: +386 40 755 559

E: jurij@nexum.si

bottom of page