slovenščina

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

Polprevodniški releji in optični releji MOSFET

Polprevodniški releji omogočajo upravljanje visokotokovnih AC bremen z DC krmilne strani. Polprevodniški releji (SSR) nudijo v primerjavi z mehanskimi številne prednosti. Ena od prednosti je, da jih lahko vklapljamo z nižjo napetostjo in nižjimi tokovi kot večino elektro-mehanskih relejev. Ker ni gibljivega kontaktnega elementa, se lahko polprevodniški releji priklapljajo hitreje in zdržijo dlje časa, preden se obrabijo.

 

​Polprevodniški releji zagotavljajo izjemno učinkovitost proti elektromehanskim relejem v najrazličnejših aplikacijah. Gre za polprevodniško napravo, ki nadomešča mehansko stikalo z navojnim sprožilcem z optično izolirano vhodno stopnjo, ki upravlja polprevodniški rele. Polprevodniški rele sestavlja dioda LED na vhodni strani in fotodioda na izhodni strani, krmilno vezje in izhodni blok FET.

 

​Naša glavna partnerja za polprevodniške releje in optične releje MOS sta mednarodno priznana proizvajalca KUDOM Xiamen in Bright TOWARD (Taiwan).

Polprevodniški releji za montažo na tiskano vezje

Polprevodniški releji za direktno montažo

Katalogi in brošure:

Kudom Xiamen: SSR Catalogue

Bright Toward Industrial: SSR Catalogue

Polprevodniški releji za nosilno DIN letev

MOSFET oz. optosklopniki

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.