top of page
RF interconnect

Visoko učinkovite in celovite RF komponente

Večina tehnologij za brezžična omrežja, ki jih poznamo, npr. Wi-Fi in Bluetooth, uporabljajo razmeroma ozek razpon frekvenc elektromagnetnega spektra. Ta obseg se imenuje »radijska frekvenca«. Danes izraz radijska frekvenca najpogosteje pomeni »brezžično«, saj dandanes veliko naprav komunicira ravno tako. Radio-frekvenčni signali se lahko prenašajo brezžično ali po radio-frekvenčnih kablih. Koaksialni kabli so posebej zaščiteni za učinkovito prenašanje radijskih signalov in se uporabljajo za brezžična omrežja in kabelsko televizijo. Zaradi načina izdelave potrebujejo koaksialni kabli posebne priključke, ki ščitijo kabel na vezju, ti priključki pa so na voljo v različnih oblikah. Izbira radio-frekvenčnega priključka in kabla je odvisna od specifikacij, kot so frekvenčno območje, zmogljivost, velikost in oblika vrste priključka. 

 

V naši paleti izdelkov lahko najdete različne radio-frekvenčne kable in sklope, priključke ter vse ostale sestavne dele. Naš partner, svetovno priznano podjetje Samtec, s sedežem v Severni Ameriki, zagotavlja izdelke odlične kakovosti, konkurenčne cene in hitro dostavo. 

Radio-frekvenčna medsebojna povezava

Radio-frekvenčni priključki (Samtec)

Naša paleta radio-frekvenčnih izdelkov vključuje natančne visoko zmogljive radio-frekvenčne priključke, komponente in sklope radio-frekvenčnih kablov, mikro visokofrekvenčne sklope U.FL in W.FL, visoko zmogljive preizkusne sisteme ter 50-ohmske in 75-ohmske sklope kablov, priključkov in komponent.

Katalogi in brošure:

bottom of page