top of page
Rectifiers.jpg

Usmerniki - za uporabo v telekomunikacijah

Nudimo kakovostne usmernike proizvajalca Delta Electronics, ki so namenjeni uporabi v telekomunikacijah. Delta usmerniki se ponašajo z najvišjo gostoto moči ob izpolnjevanju zahtev glede prostora in teže. Poleg tega njihova visoka učinkovitost dodatno znižuje skupno porabo energije in s tem vplive na okolje. 

Naš glavni partner na področju napajalnih telekomunikacijskih sistemov je podjetje Delta Electronics, ki ponuja zanesljive in energijsko učinkovite rešitve. Usmerniki podjetja Delta Electronics dosegajo energijsko učinkovitost do 98 %. Skupni prihranek pri stroških zaradi zmanjšanja zmogljivosti generatorja in možnosti oddaljenega nadzora je lahko precejšen.

Usmerniki - učinkovita pretvorba električnega toka v kompaktni obliki

Delta Electronics je vodilni proizvajalec na svetu na področju razvoja in proizvodnje energetsko učinkovitih usmernikov. Usmerniki z oznako EnergE so postali nov standard za napajalne sisteme v industriji.

 

Oznaka EnergE je del novega koncepta energetske učinkovitosti, ki ponuja globalne rešitve za energetske izzive v telekomunikacijski industriji. EnergE zajema usmernike, ki ponujajo najvišjo energetsko učinkovitost. Za posamezne izdelke, ki so upravičeni do oznake EnergE, so postavljena stroga merila. Oznaka EnergE vam pomaga razlikovati najučinkovitejše energetske usmernike Delta.

Delta usmerniki serije DPR 850, DPR 3000 in DPR 2900 z do 98 % izkoristkom nosijo oznako EnergE.

EnergE.png
DPR 850B

Usmernik DPR 850B EnergE

Serija DPR 850B je enofazni usmernik z izjemnim izkoristkom in gostoto moči.

Ta usmernik je optimalen za prostorsko omejene aplikacije, saj je 1U ohišje nekoliko manjše globine.

Namestitev je enostavna, saj je omogočena HOT swap priključitev, vsi priključki pa se nahajajo na zadnji strani. Hlajenje je omogočeno z ventilatorjem s krmiljenjem hitrosti, ki zagotavlja tiho delovanje.

Lastnosti:

 • dimenzije: 51,8 x 40 x 247,2 mm,

 • moč: 850 W.

DPR 2900

DPR 2900 EnergE, 97,2 %

Usmerniki serije DPR 2900 so optimalne 1U velikosti in zagotavljajo do 11,6 kW moči. Zaradi majhne velikosti so dobra izbira za napajanje v brezžičnih baznih postajah ali v širokopasovnih dostopnih točkah. Usmerniki serije DPR 2900 imajo energijsko učinkovitost več kot 96 %, zaradi česar so energetsko izjemno varčni.

Novi telekomunikacijski usmernik podjetja Delta DPR 2900 EnergE zagotavlja učinkovitost (vodilno na tem področju industrije), ki znaša 97,2 %. Enofazni, ventilatorsko hlajeni usmernik zagotavlja neverjetno gostoto električne moči, ki meri 36,5 W/in³. Z usmerniki visoke učinkovitosti DPR 2900 EnergE Delta omogoča rešitve za mrežne bazne postaje, brezžično uporabo, uporabo na stacionarnem omrežju in podatkovno-komunikacijskem omrežju.

Glavne prednosti:​

 • stroški obratovanja (OPEX) in energetski prihranek z vodilno učinkovitostjo, ki znaša 97,2 %,

 • razširjeno temperaturno območje delovanja,

 • prihranek prostora  do 11,6 kW na polici 1U,

 • gostota moči 36,5 W/in³,

 • vgrajena prenapetostna zaščita za izmenični tok.

Lastnosti:

 • dimenzije: 125,5 x 41,0 x 269,9 mm,

 • moč: 2900 W.

DPR 3000

DPR 3000 EnergE, 98 %

Delta usmerniki serije DPR 3000E-48 ponujajo najvišjo učinkovitost pretvorbe energije do 98 % in najvišjo gostoto moči 56,8 W/in³, kar omogoča ne le dodatne prihranke OPEX, ampak tudi nižje emisije ogljika. Poleg tega kompaktna oblika nudi dodaten prihranek prostora.

Lastnosti:

 • dimenzije: 84 x 41 x 270 mm (3.3 x 1.6 x 10.6 in),

 • moč: 3000 W.

bottom of page