Fans banner.jpg

Ventilatorji za elektroniko in serijsko proizvodnjo

Nudimo širok spekter kompaktnih in energetsko učinkovitih ventilatorjev za izmenični in enosmerni tok različnih velikosti, ki vam zaradi inovativnega dizajna pomagajo prihraniti prostor, omogočajo tiho delovanje in so zanesljivi. Z našimi sodobnimi ventilatorji zagotovite vašim elektronskim vezjem ter električnim in drugim napravam dolgo življenjsko dobo s pravilnim hlajenjem.

Sodelujemo s specialisti v razvoju in proizvodnji sodobnih ventilatorjev, ki uporabljajo varne tehnologije ter zagotavljajo produkte, skladne z mednarodnimi standardi, ki so opremljeni s certifikati CE, ROHS, EMC, IP55, TUV.

V naši ponudbi imamo ventilatorje za izmenični tok (AC), ventilatorje za enosmerni tok (DC) brez ščetk in najsodobnejše kombinirane (EC) ventilatorje, ki so lahko aksialni ali centrifugalni ter na voljo v različnih velikostih.

Naš glavni partner na področju tehnologije ventilatorjev je Kaku Electric Equipment, tehnološko podjetje, specializirano za proizvodnjo električne opreme.

Ventilatorji za izmenični tok (AC)

AC ventilatorji

Nudimo različne aksialne ventilatorje za izmenični tok. Rotor, izdelan z zlitino magnezija, razreda vodotesnosti IP55, je zasnovan za delovanje v vlažnem in prašnem okolju. Magnezijeva zlitina zaradi hitrega odvajanja toplote dodatno ščiti pred EMC motnjami in omogoča daljšo življenjsko dobo ventilatorja. Serija AC ventilatorjev je na voljo za napetosti: 24 V, 110 V, 220 V in 380 V oziroma za dvojne napetosti: 110/220 V, 220/240 V, 380/400 V, 110/120 V in 380/400 V.

Možne dimenzije naših AC ventilatorjev so od 80x80x25 mm do 450x350x88 mm ali s premeri od 172 mm do 254 mm. Naši ventilatorji, ne glede na izvedbo z ležaji ali z jermenom, ohranjajo enak nivo hrupa. Pri izbiri je odločilen način montaže. Če je montaža vertikalna, načeloma priporočamo ventilator z jermeni. Za vse ostale montaže je boljša izbira ventilator z ležaji. Za ponudbo in svetovanje pri izbiri priporočamo, da nas kontaktirate.

Katalogi in brošure:

Ventilatorji za enosmerni tok (DC)

Aksialni ventilatorji za enosmerni tok (DC)

DC ventilatorji

Ponujamo proizvodno linijo aksialnih ventilatorjev za enosmerni tok, ki porabijo izjemno malo električne energije. Višji razred zaščite ventilatorjev za enosmerni tok lahko ustreza zahtevam razreda zaščite IP68. Kot dodatno opremo lahko vgradimo alarm, nadzor hitrosti in signalizacijo, ki omogoča nadzor. Rotor, ki je narejen iz zlitine magnezija, zaradi boljšega odvajanja toplote omogoča podaljšano življenjsko dobo DC ventilatorja.

Možne dimenzije so od 40x40x28 mm do 280x280x80 mm. Izbirate lahko med različnimi obrati in močmi. Za pomoč pri izbiri nas kontaktirajte.

Katalogi in brošure:

Kombinirani EC ventilatorji z elektronskim upravljanjem

EC ventilatorji

V ponudbi imamo pestro izbiro visoko učinkovitih centrifugalnih ventilatorjev podjetja KAKU s kovinskim rotorjem. V primerjavi s tradicionalnimi ventilatorji imajo serije ventilatorjev za enosmerni tok z elektronskim upravljanjem številne prednosti kot npr. več funkcij, izjemne zmogljivosti in daljšo življenjsko dobo.

Katalogi in brošure: