slovenščina

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Nudimo široko izbiro zanesljivih AC/DC napajalnikov, DC/DC pretvornikov, relejev za tiskana vezja in druge izdelke, primerne za potrebe proizvodnje električnih naprav.

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

Ventilatorji za elektroniko

Aksialni kompaktni ventilatorji zagotavljajo izredne rezultate z zmernim povečanjem tlaka. Pretok zraka skozi lopatice ventilatorja je vzporeden z vrtilno osjo. Nudimo širok spekter kompaktnih ventilatorjev na izmenični in enosmerni tok različnih velikosti, ki so izjemno tanki zaradi vgrajenih motorjev, ki pomagajo prihranijo prostor.

Ker ustvarjajo visok tlak, so centrifugalni ventilatorji idealni za uporabo pri visokem tlaku, npr. v sistemih za sušenje in klimatizacijo. Centrifugalni ventilatorji so nepremagljivo orodje za visok tlak s centrifugalno obliko, ki usmerjajo zrak pod kotom od 90 ° s skrbno optimiziranimi rotorji. Popolnoma se ujemajo z visoko kompaktnimi 1U–2U rack strežniki. Dostopni so v različnih velikostih in nivojih razširitve strojne opreme.

 

Naš glavni partner na področju tehnologije ventilatorjev je Kaku Electric Equipment, tehnološko podjetje, specializirano za proizvodnjo električne opreme.

Aksialni ventilatorji za izmenični tok

​Nudimo različne aksialne ventilatorje za izmenični tok. Rotor, izdelan s tlačnim litjem magnezija razreda vodotesnosti IP55, je zasnovan za prezračevanje vlažnega in prašnega okolja.

Aksialni ventilatorji za enosmerni tok

Ponujamo proizvodno linijo aksialnih ventilatorjev s tehnologijo enosmernega toka, ki porabijo izjemno malo električne energije. Višji razred zaščite ventilatorjev za enosmerni tok lahko ustreza zahtevam razreda zaščite IP55. Kot dodatno opremo lahko vgradimo alarm, nadzor hitrosti idr.

Centrifugalni ventilatorji za enosmerni tok z elektronskim upravljanjem​

​V ponudbi imamo pestro izbiro visoko učinkovitih centrifugalnih ventilatorjev podjetja KAKU s kovinskim rotorjem. V primerjavi s tradicionalnimi ventilatorji imajo serije ventilatorjev za enosmerni tok z elektronskim upravljanjem številne prednosti, npr. več funkcij, izjemne zmogljivosti, daljša življenjska doba itd.

Kontaktirajte našega specialista

+386 41 681 876

aleksandra@nexum.si

 

© 2015 - 2019 by Nexum Ltd.