top of page
PCB relays

Releji za tiskana vezja za učinkovito rešitev pogostih vklopov in izklopov tokokrogov

Naša ponudba obsega veleprodajo kakovostnih in zanesljivih elektromagnetnih relejev in polprevodniških (solid state) relejev (SSR) za tiskana vezja, z možnostjo montaže na DIN letev in za vgradnjo (Panel Mount).

Nudimo kakovostne elektromagnetne releje, ki so namenjeni predvsem uporabi v serijski proizvodnji elektronskih sklopov. V naši ponudbi najdete elektromagnetne releje proizvajalcev NF Forward in Churod.

Polprevodniški releji omogočajo upravljanje visokotokovnih AC bremen z DC krmilne strani. Naša glavna partnerja za polprevodniške releje in optične releje MOS sta mednarodno priznana proizvajalca i-Autoc (Xiamen Kudom) in Bright TOWARD (Taiwan).

Rešitve s področja relejev za tiskana vezja

Nudimo releje za splošno uporabo, za uporabo v avtomobilski industriji in releje za signalne aplikacije. Releji so izdelani po visokokakovostnih standardih in izpolnjujejo posebne zahteve uporabe v različnih aplikacijah.

Elektromagnetni releji

Polprevodniški releji so polprevodniške naprave brez gibljivih delov. Primerni so za uporabe, ki zahtevajo dolgoročno zanesljivost pri zelo pogostem preklapljanju. Izbirate lahko med različnimi vrstami in funkcijami.

Polprevodniški releji

Iščete pravega partnerja za izbiro in dobavo relejev za tiskana vezja?

Nexum je zanesljiv partner, ki svojim strankam nudi svetovanje pri izbiri ustreznih relejev za tiskana vezja za aplikacije v industriji, avtomatizaciji, načrtovanju in proizvodnji elektronskih ter električnih naprav, e-mobilnosti, pametnih inštalacijah, medicini, transportu, letalski in vojaški industriji ter na področju izobraževalnih in raziskovalnih dejavnosti.

Nexum neposredno sodeluje s proizvajalci relejev NF Forward, Churod, i-Autoc (Xiamen Kudom) in Bright TOWARD. V sodelovanju z njihovimi strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju razvoja in izdelave vrhunskih relejev vam nudimo tehnično pomoč in odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zakaj za partnerja izbrati ravno Nexum?

  • Ker dobite na enem mestu odlično ponudbo relejev za tiskana vezja za serijsko proizvodnjo.

  • Ker se popolnoma prilagodimo kupcu in vsakega kupca obravnavamo individualno.

  • Ker smo odzivni in fleksibilni.

  • Ker našim stalnim partnerjem nudimo svetovanje in hitro dobavo iz zaloge ter nudimo varnostno zalogo za večkratne odjeme.

  • Ker dobite na enem mestu vrhunske releje za tiskana vezja po konkurenčnih cenah ter primerjave teh izdelkov z drugimi proizvajalci.

Naša ponudba zajema:

Svetovanje

SVETOVANJE

Strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri relejev za tiskana vezja iz naše ponudbe.

Dokumentacija

DOKUMENTACIJA

Predložitev dokumentacije, certifikatov in specifikacij relejev za tiskana vezja.

Hitra dobava

HITRA DOBAVA

Varnostna zaloga za stalne partnerje in hitra dobava večjih količin po dogovorjenih odjemih.

Podpora

PODPORA

Poprodajne storitve, podpora in ureditev zamenjave izdelka v garancijskem roku.

bottom of page