top of page
PCB connectivity banner.jpg

Spojna tehnika in dodatki za montažo na tiskana vezja

Našim partnerjem nudimo širok spekter sestavnih delov za montažo na tiskana vezja za najrazličnejše uporabe. Izbirate lahko med različnimi signalnimi, napetostnimi in podatkovnimi konektorji za tiskana vezja, signalnimi in napetostnimi sponkami, kabli in priključki za hitre prenose, moduli z brezžično povezavo za internet stvari (IoT), nalepkami za označevanje tiskanih vezij in ESD orodji.

Da bi lahko ponudili rešitve za različne uporabe in potrebe naših strank, sodelujemo z različnimi partnerji na področju povezljivosti na tiskanih vezjih.

Rešitve s področja spojne tehnike za TIV

Nudimo širok in specializiran produktni portfelj, ki vključuje sponke in konektorje za tiskana vezja za industrijske namene s poudarkom na obdelavi signalov in podatkov ter močnostni elektroniki.

PCB connectors.png

Uporaba in zahteve uporabe so izpolnjene z zasnovo ohišja.

Dobavljamo popolno platformo za uporabo v elektroniki: za vse vrste oblik in vsa področja uporabe.

Ohišja za TIV.jpg

Nudimo širok izbor modulov z vsemi potrebnimi certifikati, ki združujejo brezžično povezavo in povezavo Bluetooth.

Wi-Fi moduli

Nudimo pester izbor visoko učinkovitih in celovitih RF komponent, ki jih zagotavlja zanesljiv in mednarodno priznan proizvajalec Samtec.

RF priključki

Ponujamo rešitve za označevanje tiskanih vezij ter vrsto ESD orodij, ki ščitijo elektronske dele pred elektro-statičnimi poškodbami pri montaži.

Dodatki za tiskana vezja

Izbirate lahko med različnimi aktivnimi in pasivnimi optičnimi rešitvami, ki jih zagotavlja zanesljiv in mednarodno priznan proizvajalec Samtec.

Aktivne in pasivne optične rešitve

Ponujamo največjo izbiro priključkov za povezavo dveh tiskanih vezij. Proizvajalec Samtec nudi standardne sisteme z vtikači in vtičnico za priključitev dveh tiskanih vezij.

Konektorji in kabli za hitre prenose

Iščete pravega partnerja za izbiro in dobavo izdelkov s področja spojne tehnike?

Nexum je zanesljiv partner, ki svojim strankam nudi svetovanje pri izbiri ustreznih izdelkov s področja spojne tehnike za aplikacije v industriji, avtomatizaciji, načrtovanju in proizvodnji elektronskih ter električnih naprav, e-mobilnosti, pametnih inštalacijah, medicini, transportu, letalski in vojaški industriji ter na področju izobraževalnih in raziskovalnih dejavnosti.

Nexum neposredno sodeluje s proizvajalci Weidmüller, Dinkle, Espressif, Raytac, Samtec, Brady, Wiha. V sodelovanju z njihovimi strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju razvoja in izdelave vrhunskih izdelkov s področja spojne tehnike vam nudimo tehnično pomoč in odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zakaj za partnerja izbrati ravno Nexum?

  • Ker dobite na enem mestu odlično ponudbo izdelkov s področja spojne tehnike za serijsko proizvodnjo.

  • Ker se popolnoma prilagodimo kupcu in vsakega kupca obravnavamo individualno.

  • Ker smo odzivni in fleksibilni.

  • Ker našim stalnim partnerjem nudimo svetovanje in hitro dobavo iz zaloge ter nudimo varnostno zalogo za večkratne odjeme.

  • Ker dobite na enem mestu vrhunske izdelke s področja spojne tehnike po konkurenčnih cenah ter primerjave teh izdelkov z drugimi proizvajalci.

Naša ponudba zajema:

Consultation.jpg

SVETOVANJE

Strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri izdelkov s področja spojne tehnike iz naše ponudbe.

Documentation.jpg

DOKUMENTACIJA

Predložitev dokumentacije, certifikatov in specifikacij izdelkov.

Stock supply.jpg

HITRA DOBAVA

Varnostna zaloga za stalne partnerje in hitra dobava večjih količin po dogovorjenih odjemih.

Support.jpg

PODPORA

Poprodajne storitve, podpora in ureditev zamenjave izdelka v garancijskem roku.

bottom of page