Power Electronics.jpg

Močnostna elektronika za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov

Močnostna elektronika je na trgu vse pogostejša in bo v prihodnosti integrirana za ohranjanje zanesljivosti oskrbe vseh električnih sistemov. Elektronske naprave se uporabljajo za učinkovito in prilagodljivo pretvorbo ter uravnavanje električne energije.

 

Naši glavni partnerji na tem področju so podjetja XP Power, Delta Electronics in ABB (GE). Nudimo tudi druge rešitve, ki so primerne za najrazličnejše aplikacije in potrebe naših strank.

Rešitve s področja močnostne elektronike

Nudimo DC/DC pretvornike od
0,25 W do 1300 W. Izbirate lahko med široko paleto pretvornikov (za regulirano ali neregulirano napetost, za standardno napetost, z visoko izolacijo, za standardno ali izredno široko vhodno napetost).

DC/DC pretvorniki

Nudimo standardne industrijske napajalnike (za montažo na DIN letev, direktno montažo v ohišju ali brez ohišja) in napajalnike za posebne aplikacije (AC/DC 400 W, 1000 W, 1500 W, 5000 W).

AC/DC napajalniki

Nudimo kakovostne napajalnike za uporabo v medicinske namene. Vsi naši izdelki z močjo od 40 W pa vse do 5000 W bodo zagotovili stabilnost, kakovost in zmogljivost, ki jih zahtevajo standardi za medicinske in zdravstvene naprave.

Napajalniki za medicinske naprave

Izbirajte med usmerniki in krmilniki podjetja Delta Electronics, ki ponuja zanesljive in energijsko učinkovite rešitve za telekomunikacije do
11,6 kW.

Usmerniki

V ponudbi imamo kakovostne filtre za odpravo elektromagnetnih motenj za različna napetostna območja, za enofazni izmenični tok 115/250 V, trifazni izmenični tok 520 V in do največ 600 A nazivnega toka. Prav tako so na voljo različni priključki.

EMI filtri

V ponudbi imamo ventilatorje za različne aplikacije: aksialne ventilatorje za izmenični tok, aksialne ventilatorje za enosmerni tok in centrifugalne ventilatorje ter ventilatorje za enosmerni tok z elektronskim upravljanjem.

Ventilatorji

Iščete pravega partnerja za področje močnostne elektronike?

Nexum je zanesljiv partner, ki svojim poslovnim partnerjem nudi svetovanje pri izbiri ustreznih rešitev za področje močnostne elektronike za aplikacije v industriji, avtomatizaciji, načrtovanju ter proizvodnji elektronskih in električnih naprav, e-mobilnosti, pametnih inštalacij, medicini, transportu, letalski in vojaški industriji ter na področju izobraževalnih in raziskovalnih dejavnosti.

Nexum neposredno sodeluje z vrhunskimi proizvajalci Delta Electronics, XP Power, ABB (GE), CUI, Mornsun, Mean Well, Enercon, MPL, Enjoye Electronic, Kaku Electric Equipment. V sodelovanju z njihovimi strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju razvoja in izdelave vrhunskih izdelkov vam nudimo tehnično pomoč in odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zakaj za partnerja izbrati ravno Nexum?

  • Ker na enem mestu nudimo širok izbor izdelkov za močnostno elektroniko različnih proizvajalcev po konkurenčnih cenah. Pripravimo tudi njihovo primerjavo med različnimi proizvajalci.

  • Ker se popolnoma prilagodimo kupcu in vsakega kupca obravnavamo individualno.

  • Ker smo odzivni in fleksibilni.

  • Ker našim stalnim partnerjem nudimo svetovanje in hitro dobavo iz zaloge ter nudimo varnostno zalogo za večkratne odjeme.

Naša ponudba zajema:

SVETOVANJE

Strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri izdelkov iz naše ponudbe.

DOKUMENTACIJA

Priprava dokumentacije certifikatov in specifikacij izdelkov.

HITRA DOBAVA

Varnostna zaloga za stalne partnerje in dobava po dogovorjenih terminih.

PODPORA

Pomoč pri namestitvi in montaži. Ureditev zamenjave v garancijskem roku.

Želite biti informirani o naših novostih, aktualnih dogajanjih in promocijah?

Nexum d.o.o.

Obrtniška ulica 11

1370 Logatec, Slovenija

Tel.: +386 1 759 17 46

E-mail: info@nexum.si

Delovni čas

pon. - čet.: 08:00—16:00

pet.: 08:00—15:00

sob. in ned.: zaprto

© 2020 by Nexum Ltd.